Természetes szempillanövesztés

(2016. Február 07.)

Gyönyörű, dús szempillákra vágyik, de nem szeretne állandóan kozmetikai kezelésekre járni? Ön a természetességet vallja minden előtt és nem szeretne műszempillákat viselni? Elege van abból, hogy mindennap különböző sminkpraktikákat bevetve érheti el azt a hatást, amit szeretne?

Nos, míg a női mell a nőiesség szimbóluma, addig a szem a lélek tükre, a közmondás is így tartja, azt pedig mindnyájan tudjuk, hogy a tekintetünk kiemelésére nőként igencsak széles a palettánk. De mi van akkor, ha valaki természetesen, kozmetikai beavatkozások (3-4-5D-s szempillafelrakás) nélkül szeretné elérni a dús, gyönyörű szempillák adta csábító tekintetet?


Nos, Hölgyei
szempilla növesztés, szempilla hosszabbításm, elkeseredésre semmi ok! Akaratlanul is érzékelhetjük, hogy a mai kor divatjához egyre jobban hozzá tartozik a szempilla hosszabbítás vagy akár a fogfehérítés is. Ma már ha körbe nézzünk környezetünkben, láthatjuk, hogy egyre több hölgy visel műszempillákat természetellenes hatással.

A gyönyörű, dús szempilla igazán fontos meghatározója egy tekintetnek, de valljuk be őszintén nem minden áron. A műszempilla felrakás előnye ugyan, hogy gyorsan megvalósítható, de sajnos figyelembe kell venni, hogy egyrészt nem olcsó ez az eljárás, havonta ezt ismételni kell, roncsolhatja a saját szempillánkat, víz nem érheti, tehát azon kívül, hogy cicamosakodást kell alkalmazni mellette, míg nyáron, a strandon sem lubickolhatunk önfeledten.

Ha Ön is szeretne természetesnek tűnő, saját, erős, dús, hosszú szempillákat elérni, akkor most bemutatunk egy olyan terméket, mellyel kényelmesen, az otthonában végezve napi 1 perces beavatkozással érheti el a kívánt hatást!

A Prolash+ szempillanövesztő szérum hazánkban kizárólag csak nálunk vásárolható meg, melynek összetevői olyan természetes anyagok, mint pl. a levendula illóolaj, hyaluronsav, B vitamin és növényi esszenciák, melyek használatával a szempilla növesztés, szempilla hosszabbítás teljesen biztonságosan érhető el.

A Prolash+ szempillanövesztő szérum segítségével teljesen természetes módon, a meglévő szempillák roncsolása nélkül érhet el dúsabb és hosszabb szempillákat. A ProLash+ szempillanövesztő szérum segítségével olyan igéző tekintetet varázsolhat magának, aminek egy férfi sem fog tudni ellenállni!

De nézzük, hogyan is kell alkalmazni a Prolash+ szempillanövesztő szérumot és milyen hatás érhető el vele?szempilla növesztés, szempilla hosszabbítás

A szempilla növesztés, szempilla hosszabbításban verhetetlen Prolash+ szempillanövesztő szérum természetes szempillanövesztő hatóanyagainak hatására 4 hét elteltével elkezdenek majd megjelenni a kisebb, addig nem látott pillák illetve el kezdenek erősödni a már meglévők. A szempilla növesztés, szempilla hosszabbítás igazi látványos eredményei 6-7 hét után lesznek észrevehetőek, amikor is a pillái sokkal vastagabbak és hosszabbak lesznek akár 2,5-9 mm-el is.

A Prolash+ szempillanövesztő szérumot a tökéletes szempilla növesztés, szempilla hosszabbítás elérése végett, a következők szerint ajánlott alkalmazni:

- A Prolash+ szempillanövesztő szérum használata előtt alaposan mossa le a szemfestéket, és bizonyosodjon meg róla, hogy a szempillái tövénél a felület teljesen száraz.

- Vidje fel a szempillanövesztő szérumot egy csíkban a szempillái tövébe úgy, mintha tusvonalat készítene. Figyeljen oda, hogy csak egy csíknyi szempillanövesztő szérumot alkalmazzon a szempilla növesztéshez, szempilla hosszabbításhoz.

- Ismételje meg ezt a folyamatot minden reggel és este az első 4 hétben, utána már elég, ha csak naponta egyszer használja a Prolash+ szempillanövesztő szérumot.


A Prolash+ szempillanövesztő szérum használatával Ön is megismerheti a lenyűgözően hosszú szempillák titkát! A Prolash+ szempillanövesztő szérum pozitív hatásai klinikailag bizonyítottak a szempilla hosszára, vastagságára, a szempilla mennyiségére, állapotára, erősségére, valamint a szempilla természetes, ragyogó színére!

Ha Ön is kedvet kapott ahhoz, hogy a gyönyörű, igéző tekintetet ilyen egyszerűen és természetesen elérje, akkor a Prolash+ szempillanövesztő szérum lehet a tökéletes megoldás! Bővebbi információ a termékről az alábbi linken olvasható:


http://www.szuperalak.hu/termekek/arcapolas_borfeszesites/prolashes_szempillanoveszto_szerum.html

Vissza az előző oldalra

A kosár üres.

    • Szállítási költség: 1490 Ft.
    • Ingyenes szállítás: 30.000 Ft. feletti rendelés esetén.
    • Várható kézbesítés: 2 munkanap.
    • Diszkrét csomagolás.
    • Pénz visszafizetési garancia.