Potencianövelő, vágyfokozó: Ladyagra női vágyfokozó

Ladyagra női vágyfokozó

Tartalom:
10 db.

A termék ára:
6 990,- Ft / db

Kosárba:

db

Ladyagra női vágyfokozó

Ladyagra női vágyfokozó

Dobja fel Ön is szexuális életét a Ladyagra női vágyfokozó kapszula használatával! Ismerje meg az azonnal ható vágyfokozó készítményünket, mely a bevételtől számítva rövid időn belül kifejti jótékony hatását!

Vadabb erotikus élményekre vágyik kedvesével? Szeretné a szexuális vágyait újra felizzítani? Örülne, ha a vágyfokozás könnyedén és kényelmesen valósulna meg egy különleges női ajzószer segítségével? Van egy jó hírünk! A Ladyagra női vágyfokozó kapszulát Önnek találták ki!

Ismerje meg Ön is a vágyfokozás legújabb innovációját az ajzószer, vágykeltő hatású Ladyagra női vágyfokozó kapszulát, mely azonnal kezelésbe veszi a csökkent libidót, szexuális vágyat!


Természetes vágyfokozás egy ajzószer, vágykeltő hatású női vágyfokozó kapszula használatával? A válasz Igen!

Sokaknak okoz gondot a csökkenő szexuális vágy és az ellaposodó szerelmi élet, mely manapság sajnos nem csak az életkor előre haladtával jöhet szóba. A nők nagy része kevésbé vagy egyáltalán nem elégedett a szexuális vágyai intenzitásával, pedig a vágyfokozás, női libidó növelése ma már könnyedén és kényelmesen megoldható.

A női vágyfokozó Ladyagra kapszula egy olyan gyorsan ható szexuális ajzószer nőknek, mely segíthet az erotikus vágy felpezsdítésében, a női libidó növelésében. A női vágyfokozó Ladyagra kapszula kimondottan Önnek lett kifejlesztve, ha a szexuális vágyfokozó kapszula bevételét követő 30-60 percen belül szeretne már érzéki szexuális vágyat érezni. A női vágyfokozó Ladyagra kapszula hatóanyagai lassan szívódnak fel, ezért hatásuk akár 5-6 napig is eltarthat.

Próbálja ki Ön is a nagyszerű ajzószer hatású természetes női vágyfokozó készítményt, mely hatására az Ön szerelmi és szexuális élete is felpezsdülhet!


De hogyan is fejti ki hatását az ajzószer, vágykeltő hatású, női vágyfokozó Ladyagra kapszula?

A Ladyagra női vágyfokozó kapszula természetes növényi összetevőinek köszönhetően éri el páratlan hatását a vágyfokozás területén, segíti a nőket a még mélyebb, szenvedélyesebb orgazmus elérésében.

Ezek a növényi összetevők, mint pl. maca gyökér kivonat, fenyőkéreg kivonat, görögszéna kivonat, keskenylevelű ezüstfa kivonat, páfrányfenyő kivonat, vöröslóhere kivonat, ázsiai ginseng kivonat, l-arginin aminósav szinte azonnal elkezdik kifejteni hatásukat a természetes vágyfokozás, libidónövelés területén. A Ladyagra női vágyfokozó kapszula növényi összetevői serkentik a vér áramlását az erogén zónák felé. Növelik a nemi vágyat és biztosítják a véráramlást a nemi szervekben, mely által a gyönyör még intenzívebben járja át a testet, és a simogatásokat is sokkal bensőségesebben tudja átélni. A Ladyagra női vágyfokozó kapszula növényi összetevőinek köszönhetően más azonnal ható vágyfokozó kapszula hatásával szemben nem okoznak semmiféle mellékhatásokat.


Az igazi gyönyör egy karnyújtásnyira van Öntől! Élvezze a női ajzószer, a női vágyfokozó Ladyagra kapszula hatékonyságát, mellyel a női libidó és a szexuális vágy fokozása nem jelenthet többé gondot!
----------------------------------------------------

Adagolás: felnőtteknek a szexuális aktus előtt fél-egy órával bő folyadék kíséretében ajánlott. Terhesség, illtve szélsőséges vérnyomás esetén nem ajánlott a Ladyagra vágyfokozó kapszula szedése.

Tartalom: 1 doboz tartalma 10 db Ladyagra női vágyfokozó kapszula.

Összetétel 1 kapszulánként: 72 mg maca gyökér kivonat, 54 mg fenyőkéreg kivonat, 54 mg görögszéna kivonat, 54 mg keskenylevelű ezüstfa kivonat, 45 mg páfrányfenyő kivonat, 45 mg ashwagandha kivonat, 45 mg vörös lóhere kivonat, 45 mg ázsiai ginzeng kivonat, 36 mg l-arginin, egyéb összetevők: magnézium-sztearát, zselatin kapszula.

A Ladyagra női vágyfokozó kapszula növényi eredetű és nem tartalmaz vényköteles összetevőket!

Ajánlott termékek

A fenti termékünkhöz az alábbi termékeinket ajánljuk figyelmébe:

Phiero női feromon parfüm

A termék ára:
9 490,- Ft

Phiero női feromon parfüm

Beauty Breast mellnövesztő kapszula

A termék ára:
5 290,- Ft

Beauty Breast mellnövesztő kapszula

L-tirozin stresszoldó kapszula

A termék ára:
7 990,- Ft

L-tirozin stresszoldó kapszula

Vélemények

Vélemények a termékről, írjon Ön is!

A barátnőm ultrastresszes volt mostanában, és nehezen vettem rá egy kis délutáni hancúrozásra. Mivel tudom, hogy nem a kapcsolatunkkal van a probléma, gondoltam meglepem egy kis csodaszerrel! A Ladyagra vágyfokozó kapszula tényleg jót tett neki, végre Ő is újra kezdeményez!

Végh Gergely

A Ladyagra vágyfokozó kapszula tényleg hat! Én nem gondoltam volna, hogy a terhesség utáni lankadt lelkesedésem után van, ami helyrehoz, de szerencsére tévedtem! Köszönöm!

Balogh Andi

Sajnos kicsit csillapodott a szexuális vágy köztem és a férjem között, ezért keresgéltem a neten a libidó növelése érdekében, mikor rátaláltam erre a nagyszerű Ladyagra vágyfokozó kapszulára. Végre újra kellemes intim perceket tölthetünk együtt!

Iván Klára

ladyagra, vágyfokozó kapszula, női vágyfokozó kapszula, vágyfokozás, libidónövelés

Vissza az előző oldalra

A kosár üres.

    • Szállítási költség: 1490 Ft.
    • Ingyenes szállítás: 30.000 Ft. feletti rendelés esetén.
    • Várható kézbesítés: 2 munkanap.
    • Diszkrét csomagolás.
    • Pénz visszafizetési garancia.