Termékek: Feromon, feromon parfüm

Szeretne szexuálisan vonzó és magabiztos lenni az ellenkező nem számára? Hallott már a vágykeltő, ajzószer hatású feromonok, afrodiziákumok hatásáról? Vágykeltő pheromone afrodiziákumok használatával Önnek is könnyen mehet a csábítás, ellenállhatatlan szexuális vágyat ébreszthet az ellenkező nemben!

Válasszon Ön is exluzív feromon parfümjeink közül:

Attractant Férfi Feromon

A termék ára:
7 500,- Ft

Attractant Férfi Feromon

Attractant Női Feromon

A termék ára:
7 500,- Ft

Attractant Női Feromon

Cobeco férfi Feromon parfüm

A termék ára:
5 290,- Ft

Cobeco férfi Feromon parfüm

Cobeco női Feromon parfüm

A termék ára:
5 290,- Ft

Cobeco női Feromon parfüm

Phiero férfi feromon parfüm

A termék ára:
8 900,- Ft

Phiero férfi feromon parfüm

---------------------------------------------------------------------------------
Olvasson többet a pheromone afrodiziákumok vágykeltő, ajzószer hatásáról:

Szeretne Ön is mindig a figyelem középpontjában lenni? Észrevette már, hogy vannak olyan emberek, akik egyetlen szót szólnak és szinte rögtön a társaság középpontjában állnak? Gondolkodott már azon, vajon mitől lehet ez? A válasz nagyon egyszerű! Természetes feromonjaiknak köszönhetik közönségük imádatát.

Gondolta volna, hogy a szagok, illatok mennyire befolyásolnak minket a párválasztás folyamán? Nos, igen! A feromonok, afrodiziákumok olyan a természetben megtalálható vágykeltő, ajzószer hatású kémiai vegyületek, illatanyagok melyek megtalálhatók állatokban és emberekben is. Szerte az élővilágban fontos szerepük van, mint a kommunikáció legelső formái.

A feromonok, afrodiziákumok olyan szexuális vágykeltő csa
logatóanyagok, amelyek tudat alatt, hihetetlenül kis koncentrációban is erősen befolyásolják az ellenkező nem viselkedését, és szexuálisan vonzóbbá tesznek számukra. Az ajzószer hatású feromonok, afrodiziákumok a csábítás, párválasztás folyamatát segítik elő. A vágykeltő feromonok, afrodiziákumok segítségével bárkit megkaphat, akit csak akar!

Ha szeretne Ön is a társaság középpontjában lenni, ha szeretne magabiztos és szexuálisan vonzó lenni, megfelelő mennyiségű vágykeltő, ajzószer hatású pheromone afrodiziákumokkal Ön is elérheti a kívánt hatást!


De hogyan is valósulhat meg a vágykeltő, ajzószer hatású pheromone afrodiziákumokkal a várt hatás?

Nos, ugyan a feromonokat szervezetünk rendszeresen termeli, de ezeket a szexuális vágykeltő, ajzószer hatású illatanyagokat a mindennapi tisztálkodás során lemossuk, kozmetikai szerekkel, öltözködéssel elfedjük. Ez nem feltétlenül azt jelenti, hogy ezen túl senkise tisztálkodjon és öltözködjön, csak azért, hogy a saját feromonját megőrizze.

A jó hír, hogy kutatások és kísérletek alátámasztásával a parfümipar is felfedezte a feromonok, afrodiziákumok szexuális vágykeltő, ajzószer hatását és egyre jobban elkezdtek ebből a vágykeltő illatanyagból feromon parfümöket készíteni.Vágykeltő, ajzószer hatású feromon parfümök, afrodiziákumok

A feromon parfümök, afrodiziákumok ma már kaphatók női és férfi változatban, egyedi illatkompozícióval és illatmentes változatban is. Az illatmentes feromon parfümök, afrodiziákumok lehetővé teszik, hogy saját parfümmel használva is kifejtsék vágykeltő, ajzószer hatásukat.

Egy-két csepp vágykeltő, ajzószer hatású feromon parfüm, afrodiziákumokkal Ön is a csábítás mesterévé válhat! Próbálja ki Ön is a feromon parfümöket, afrodiziákumokat, mellyel garantáltan nagy sikert fog aratni az ellenkező nem számára!