Garancia

Termékeink az Európai Unió több országából is, mint pl. Németországból, Spanyolországból, Hollandiából származnak. Gyártóink rendelkeznek az EU valamennyi tagállamára érvényes, a törvényi előírásoknak megfelelő forgalmazási engedéllyel. Nagyon sok vevői visszaigazolás igazolja termékeink hatékonyságát, melyben megköszönik nekünk, hogy ezekhez a termékekhez hozzájuttattuk őket és beszámolnak a velük elért eredményekről.

A termékeink nagy részben növényi eredetűek és nem tartalmaznak vényköteles összetevőket, de ezen kívül tartalmazhatnak vitaminokat és ásványi anyagokat is! Amennyiben, ha valamely növényi összetevőre allergiás, akkor a készítményt ne alkalmazza.

gyogynovenyek.jpgHa a termék szedése közben derül ki az allergia, kérjük hagyja abba a termék szedését és keresse fel házi orvosát!  Konzultáljon orvosával, ha gyógyszereket is szed.  A termék várt hatásának ideje és mértéke szervezettől függ, és egyénenként eltérő lehet! A kedvező és eredményes hatás érdekében termékeink kúraszerű alkalmazása ajánlott. (min. 3 hónap, max 6 hónap) A felhasználási javaslatban megadott napi mennyiséget kérjük ne lépje túl! A termék nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot.


Pénz visszafizetési garancia étrend-kiegészítőkre:
Mindazonáltal, hogy termékeink hatékonyságáról meg vagyunk győződve vállaljuk, hogy amennyiben több terméket vásárol és a termék alkalmazása során, Ön bármilyen okból nincs megelégedve a termékünk hatékonyságával, a még fel nem bontott és sértetlen terméket az átvételtől számított 90 napon belül az eredeti ár 100%-án visszavásároljuk, amennyiben visszaküldés előtt ügyfélszolgálatunkkal egyeztetett.


Csere garancia készülékekre:
a gépekre vonatkozó csere garancia időtartama, a megvásárlástól számított egy év. Reklamáció esetén szükség van a számlára, mellyel igazolni szükséges a vásárlást, és annak időpontját. Bárminemű készülék meghibásodás vagy hiányzó alkatrész esetén térítésmentesen pótoljuk, vagy cseréljük azt a garancia időtartama alatt, de hiéginiai okok miatt a termék visszavásárlására nincs lehetőségünk. Mindenképpen kérjük a gép rendeltetésszerű használatát!


pénzvisszafizetési garanciaElőfordulhat, hogy az internetes webáruházunkból megrendelt termék a valóságban mégsem olyan, mint amilyet Ön szeretett volna. Ez esetben a vevő az áru átvételét követő 14 munkanapon belül indoklás nélkül elállhat a vásárlástól a távollévők között kötött szerződésekről szóló 17/1999. (II.5.) Kormányrendelet 4.§ és 5.§ szerint, mely alapján a fogyasztó a termék visszaküldése után visszakapja a teljes vételárat. Ez esetben is kérjük, hogy a termék visszaküldése előtt egyeztessen ügyfélszolgálatunkkal! A visszaküldött termék, csomag visszajuttatásának költségeit minden esetben a vásárlónak kell állnia.

Vissza az előző oldalra

A kosár üres.

    • Szállítási költség: 1090 Ft.
    • Ingyenes szállítás: 40.000 Ft. feletti rendelés esetén.
    • Várható kézbesítés: 2 munkanap.
    • Diszkrét csomagolás.
    • Pénz visszafizetési garancia.