Adatvédelmi nyilatkozat

WEBHELY HASZNÁLATI FELTÉTELEK ÉS JOGI KORLÁTOZÁSOK

FIGYELEM: A WEBHELY HASZNÁLATA ELŐTT OLVASSA EL AZ ALÁBBI HASZNÁLATI FELTÉTELEKET. A WEBHELY HASZNÁLATÁVAL ÖN EZEKET A FELTÉTELEKET MAGÁRA NÉZVE KÖTELEZŐNEK FOGADJA EL. AMENNYIBEN A HASZNÁLATI FELTÉTELEKET ("FELTÉTELEK") NEM FOGADJA EL, KÉRJÜK, NE HASZNÁLJA EZT A WEBHELYET. A WEBHELY HASZNÁLATA A FELTÉTELEK ELFOGADÁSÁT JELENTI. AMENNYIBEN A HASZNÁLATI FELTÉTELEKET ("FELTÉTELEK") NEM FOGADJA EL, KÉRJÜK, NE HASZNÁLJA EZT A WEBHELYET.

 

A webhely használata

Az ezen a webhelyen ("Webhely") található bármely információ, tájékoztató anyag, szoftver stb. (a továbbiakban együttesen: “anyagok”) kizárólag személyes, nem kereskedelmi célú letöltését engedélyezi, azzal a feltétellel, hogy Ön a Weboldalon elhelyezett eredeti anyagokat vagy azok másolatait érintő szerzői jogokat és a szellemi alkotásokhoz fűződő egyéb jogokat maradéktalanul tiszteletben tartja. Jelen Webhelyen található anyagokat Ön nem jogosult módosítani, újra előállítani, nyilvánosan közzétenni, előadni, terjeszteni, illetve egyéb módon a nyilvánosságot szolgáló vagy kereskedelmi céllal felhasználni. Ezen anyagok más webhelyeken, illetve számítógépes hálózati rendszerekben való bármilyen célú felhasználása tilos. A Webhelyen található anyagok szerzői jogi védelem alatt állnak és azok bármely, engedély nélküli felhasználása szerzői jogi, szabadalmi (védjegyoltalomról szóló) és egyéb jogszabályokba ütközhet.


Jogi nyilatkozat

Az oldal tulajdonosa, üzemeltetője saját termékeivel és szolgáltatásaival kapcsolatos kötelezettségeit kizárólag csak a velük kapcsolatos szerződés határozza meg, és ezeket a szerződéseket semmilyen, a jelen Webhelyen található anyag nem befolyásolja.  Az oldal tulajdonosa, üzemeltetője bármikor, előzetes értesítés nélkül módosíthatja a jelen Webhelyen található anyagokat és szolgáltatásokat, vagy a bennük részletezett termékeket és árakat.


Felhasználói közzétételek

Nem kívánunk bizalmas vagy a szellemi alkotásokat megillető jogi védelem alatt álló adatokat, anyagokat, információkat, vagy egyéb közleményeket szerezni Öntől a Webhelyen keresztül. Az Ön által a jelen Webhelyre átvitt vagy küldött adatok, anyagok, információk, vagy egyéb közlemények (“Közlemények“) nem tekintendők sem bizalmasnak, sem a szellemi alkotásokat megillető jogi védelem alatt állónak. Ezen közleményekkel kapcsolatosan semmiféle kötelezettséget nem vállalunk. A közleményeket és minden azokban megjelenő adatot, képet, hangot, szöveget és egyéb elemet bármely kereskedelmi vagy nem kereskedelmi célra szabadon másolhatjuk, közzétehetjük, terjeszthetjük, átírhatjuk, illetve egyéb módon, szabadon felhasználhatjuk. Amennyiben Ön olyan információt közöl, amellyel az Ön személye azonosítható, azokat cégünk Adatvédelmi Nyilatkozatának megfelelően kezeli. Tilos bármely jogellenes, fenyegető, rágalmazó, becsületsértő, közszeméremsértő, pornográf vagy egyéb módon jogszabályba, vagy jó erkölcsbe ütköző anyagnak a jelen Webhelyre történő elküldése vagy átvitele.

 

Társalgók és más felhasználói fórumok

Az AgroVit sro. jogosult, de nem köteles a Webhely olyan részeit, valamint az azokon található szövegek tartalmát ellenőrizni vagy átvizsgálni, ahova a felhasználók eljuttatják Közleményeiket, vagy ahol a felhasználók kizárólag egymással érintkeznek, ideértve, de nem kizárva a társalgókat, a hirdetőtáblákat és egyéb felhasználói fórumokat. Ezen Közlemények tartalmával kapcsolatosan semmiféle, sem szerzői jogi, sem egyéb felelősséget nem vállalunk. Az AgroVit sro. fenntartja a jogot, hogy a Webhelyről eltávolítsa a saját értelmezése szerint fenyegető, rágalmazó, közszeméremsértő vagy egyéb módon jogszabályba vagy jó erkölcsbe ütköző szövegeket.

Hivatkozások más webhelyekre

A jelen Webhelyről más webhelyekre való csatlakozás lehetőségének célja kizárólag az Ön kényelmét szolgálja. Amikor Ön másik webhelyre csatlakozik, a jelen Webhelyet el fogja hagyni. Az AgroVit sro. ezen kapcsolódó webhelyek egyikét sem ellenőrzi, és kizárja a felelősségét ezen webhelyekért vagy ezek tartalmáért. A jelen Webhelyhez kapcsolódó valamennyi más webhelyre való belépés az Ön kizárólagos felelősségére történik.


Hivatkozások erre a Webhelyre

Elhelyezhetünk más webhelyekre olyan hivatkozásokat, amelyek erre a Webhelyre mutatnak, feltéve, hogy Ön betartja az Irányelvek Webhelyek hivatkozásához című szabályzat és az összes vonatkozó jogszabály előírásait.

Megjegyzés: Bárki aki az AgroVit sro. webhelyére linkel meg kell hogy feleljen az arra irányuló elveknek.

Használhat az AgroVit sro. webhelyére mutató hivatkozást, de nem másolhatja webhelyének tartalmát. Nem készíthet böngészőt vagy keretrendszert a webhely tartalma köré. Nem sugallhatja, hogy a webhely tulajdonosa, üzemeltetője helyesli a webhelyet vagy az ott bemutatott termékeket. Nem mutathatja be valótlanul a weboldalal való kapcsolatát. Nem tehet közzé valótlan információt az AgroVit sro. termékeiről vagy szolgáltatásairól. Nem használhatja a cég logóját a weboldal tulajdonosa, üzemeltetője beleegyezése nélkül.

Nem tartalmazhat ízléstelennek, sértőnek vagy vitatottnak értelmezhető tartalmat, és csak olyan tartalommal rendelkezhet, amely minden életkorcsoportnak megfelel.

Vissza az előző oldalra