Pénisz növelés: Gnetics pénisznyújtó készülék

Gnetics pénisznyújtó készülék

A termék eredeti ára:
34 990,- Ft / db

A termék akciós ára:
29 990,- Ft / db

Kosárba:
db

Gnetics pénisznyújtó készülék

Gnetics pénisznyújtó készülék

Növelje pénisze méretét akár 3-7 cm-el! A Gnetics Extender pénisznyújtó, pénisz növelő készülékkel akár 3-7 cm-rel hosszabb péniszt érhet el nyugalmi állapotban is!

Szeretne nagy, erős, vastag péniszméretet elérni? Úgy érzi, egy hatékony pénisz növelő, pénisznyújtó megváltoztatná szexuális életét? Akkor Ön jó helyen jár! A Gnetics Extender egy tökéletes és megbízható pénisz növelő és pénisznyújtó készülék. A Gnetics Extender egy forradalmi innováció a természetes pénisz növelő módszerek közül, mely képes arra, hogy akár 3-7 cm-el is nagyobb pénisz méretet varázsoljon nyugalmi állapotban is.

Ismerje meg a csodálatos Ergoturn technológiával készült Gnetics Extender pénisz növelő, pénisznyújtó készüléket és érjen el olyan méretet, amiről mindig is álmodott!

 

Pénisznyújtó, pénisz növelő módszerek ötvözése egyetlen készülék segítségével?

Igen! A Gnetics Extender pénisz növelő, pénisznyújtó készülék segítségével látványos pénisz nyújtást, pénisz növelést érhet el! A Gnetics Extender pénisznyújtó, pénisz növelő készülék speciális Ergoturn technológiával készült, mely akár 3-7 cm-es pénisznyújtást, pénisz növelést is eredményezhet. A Gnetics Extender pénisz növelő, pénisznyújtó készülék alkalmazkodik a péniszek egyedi méretéhez és alakjához, ami megkönnyíti a felhelyezést és növeli a kényelmet, így biztonságosan jöhet létre mindenki számára a pénisz nyújtás és pénisz növelés.

A Gnetics Extender pénisznyújtó és pénisz növelő készüléket orvosi csapat és szexológusok közreműködésével fejlesztették ki, mely világszerte az egyik legelismertebb pénisz növelő módszerek egyike lett, mely képes a biztonságos és hatékony pénisz nyújtásra.

Tapasztalja meg a fokozott férfiasság élményét, használja ki a hatékony pénisz nyújtással elérhető előnyöket! Maximális szexuális teljesítmény, kiemelkedő pénisz növelő, pénisznyújtó készülék a pénisz növelő módszerek közül!


Mitől olyan hatékony a Gnetics Extender pénisznyújtó, pénisz növelő készülék a többi pénisz növelő módszerek közül?

A Gnetics Extender pénisznyújtó, pénisz növelő készülék kimagaslik a pénisz növelő módszerek között, mert pénisz növelő hatása a húzás-nyújtás elven alapul. A szövetek reakcióképessége a folyamatos húzóerő ellenhatásaként jön létre. A húzóerő sejtosztódást indít el a szövetekben, amivel látványos pénisz nyújtás jön létre.

A Gnetics Extender pénisz növelő és pénisznyújtó készülék rendszeres használatával már rövid időn belül látványos pénisz nyújtás érhető el nyugalmi és izgalmi állapotban is. Sosem volt még ilyen hatékony és biztonságos a pénisz nyújtás a Gnetics Extender pénisz növelő és pénisznyújtó készülék használatával!

Próbálja ki Ön is ezt a nagyszerű készüléket és érjen el vele látványos változást! Fedezze fel az egyszerű és biztonságos pénisz nyújtás lehetőségét a Gnetics Extender pénisz növelő és pénisz nyújtó készülék használatával!


Milyen előnyök érhetők el a Gnetics Extender pénisz növelő és pénisz nyújtó készülék használatával?

A Gnetics Extender pénisz növelő és pénisznyújtó készülék segítségével az alábbi előnyökben részesülhet a pénisz nyújtás során:


  -akár 3-7 cm-es pénisznövekedést is elérhet izgalmi és nyugalmi állapotban egyaránt,
  -látványos és tartós pénisz nyújtás érhető el készülék rendszeres használata esetén,
  -partnere is megérzi a pénisz növelő készülék kedvező hatását,
  -egészséges önbizalom-növekedést, magabiztosságot kölcsönöz Önnek a Gnetics Extender pénisznyújtó készülék.  A Gnetics Extender pénisznyújtó , pénisz növelő készülék bármikor fel- és levehető, továbbá viselhető járás, ülés, állás, stb. közben egyaránt.

  A Gnetics Extender pénisznyújtó készülék viselését WC használat előtt és alatt abba kell hagyni! A Gnetics Extender pénisz növelő használata tilos, ha gyógyszert vagy túlzott mennyiségű alkoholt fogyasztott! A Gnetics Extender pénisznyújtó készülék használata ellenjavallt nehéz fizikai gyakorlatok vagy sportolás közben! Ha erekció lép fel a Gnetics Extender pénisznyújtó, pénisz növelő készülék viselése közben, a pénisz növelő egy kicsit jobban fogja húzni a péniszt, de ez teljesen normális ebben az esetben. A Gnetics Extender pénisznyújtó, pénisz növelő készülék éjszakai használata nem javasolt!

   

  Érjen el látványos változást a pénisz nyújtásnak köszönhetően! Használja ki a Gnetics Extender verhetetlen pénisz növelő, pénisznyújtó erejét! Növelje férfiasságát biztonságosan és eredményesen!
  ----------------------------------------------------

  Pénisz növelés, pénisz nyújtás figyelem: Ha kis fehér kinövéseket észlel a makk területén, forduljon orvoshoz, mert gombás fertőzés lehet. Ügyeljen a higiéniára, amikor a Gnetics Extender pénisznyújtó készüléket használja. Sérült vagy fertőzött bőrfelület esetén a pénisz nyújtás használata tilos, amíg fel nem épül.

  A kozmetikai készülékekre vonatkozó csere garancia időtartama, a megvásárlástól számított egy év. Reklamáció esetén szükség van a számlára, mellyel igazolni szükséges a vásárlást, és annak időpontját. Bárminemű készülék meghibásodás vagy hiányzó alkatrész esetén térítésmentesen pótoljuk, vagy cseréljük azt a garancia időtartama alatt. Mindenképpen kérjük a gép rendeltetésszerű használatát!

  Bővebb információt a készülékek jótállására vonatkozóan az alábbi linken olvashat:

  http://www.szuperalak.hu/aszf.html


  Fontos:
  A hajnövekedést serkentő vagy a hajat erősítő gyógyszerek, antidepresszánsok, altatók vagy nyugtatók használata csökkentheti a pénisz nyújtás hatékonyságát!

  Ajánlott termékek

  A fenti termékünkhöz az alábbi termékeinket ajánljuk figyelmébe:

  Size Gain Plus kapszula

  A termék ára:
  10 490,- Ft

  Size Gain Plus kapszula

  AndroVita férfi feromon parfüm

  A termék ára:
  8 990,- Ft

  AndroVita férfi feromon parfüm

  Cupidon férfi potencianövelő

  A termék ára:
  7 990,- Ft

  Cupidon férfi potencianövelő

  Vélemények

  Vélemények a termékről, írjon Ön is!

  Sziasztok!

  Nagyon király ez a pénisz növelő készülék! Amióta használom, tényleg észrevettem növekedést! A párom is nagyon elégedett vele!

  Levi, 27

  Eddig is érdekelt a pénisznövelés, de nem mertem beruházni egy pénisznyújtó készülékre. Hiba volt! Ma már minden nap 4-6 órán keresztül hordom a Gnetics pénisznyújtó készüléket és fél év alatt, 2,5 cm-es hosszanti növekedést értem el 16-ról 18,5-re! Ennél boldogabb nem is lehetnék!

  Somogyi Feri

  Korábban komplexusaim voltak a péniszemmel kapcsolatban, és ismerkedni is alig mertem. Eleinte nagyon kételkedtem pénisznövelés ilyen formájában, így a Gnetics pénisznyújtó készülékben is, de gyorsan meggyőzött az eredmény! A péniszem pár hónap alatt 4 centit nőtt! Köszönöm, sosem volt ilyen önbizalmam!

  Orosz Dani

  pénisz növelő, pénisz növelő módszerek, pénisznyújtó, pénisz nyújtás, Gnetics Extender

  Vissza az előző oldalra

  A kosár üres.

   • Szállítási költség: 1490 Ft.
   • Ingyenes szállítás: 30.000 Ft. feletti rendelés esetén.
   • Várható kézbesítés: 2 munkanap.
   • Diszkrét csomagolás.
   • Pénz visszafizetési garancia.