Feromon, feromon parfüm: Phiero férfi feromon parfüm

Phiero férfi feromon parfüm

Tartalom:
30 ml.

A termék ára:
9 490,- Ft / db

Kosárba:

db

Phiero férfi feromon parfüm

Phiero férfi feromon parfüm

Phiero férfi feromon parfüm, melynek vágykeltő feromon tartalma és kellemes illata szexuális vonzalmat ébreszt a nőkben!

Szeretne férfiasan tökéletes kisugárzást? Szeretné bármelyik nőt levenni a lábáról? Szeretne mindig a középpontban lenni? Akkor Önnek a Phiero férfi feromon parfüm a tökéletes megoldás! Fokozza szexuális kisugárzását és magabiztosságát a Phiero férfi feromon parfüm használatával!

A Phiero férfi feromon parfüm koncentrált feromon tartalmának és kellemes, egyedi illatának köszönhetően már néhány fújással is elérheti az ellenállhatatlan, szexi kisugárzást!


Hódítson Ön is kedve szerint! Ismerje meg a Phiero férfi feromon parfüm páratlan hatását!

A Phiero férfi feromon parfüm 4 exkluzív feromont tartalmaz, melyek szexuális ajzószerként hatnak a nőkre. A férfi feromon egy olyan szexuális csalogatóanyag, mely afrodiziákumként hat a nők viselkedésére. A megfelelő minőségű férfi feromonokat belélegezve a nők ellenállhatatlan vonzalmat éreznek a feromon viselője iránt. Ezt a különleges vonzerőt megragadva fejlesztettük ki a koncentrált, kiváló minőségű Phiero férfi feromon parfümöt, mely maximális szexuális kisugárzást kölcsönöz viselőjének!

A Phiero férfi feromon parfüm hatása a koncentrált feromon tartalmának és egyedi, jellegzetes illatának köszönhető. A Phiero férfi feromon parfüm használatával az alábbi előnyök tapasztalhatók:

 • ellenállhatatlan szexuális kisugárzására minden nő felfigyelhet!
 • könnyedén ismerkedhet!
 • akár a hölgyek kezdeményezhetik az ismerkedést!
 • szexuálisan vonzóbbnak és kívánatosabbnak tarthatják!
 • több flörtben és szexuális együttlétben lehet része!
 • párkapcsolatát felturbózhatja!

Flörtöljön, ismerkedjen, menjen biztosra a Phiero férfi feromon parfüm használatával! A Phiero férfi feromon parfüm hatása már néhány cseppnél megmutatkozik!


És hogy miért olyan hatékonyak a feromon parfümök a csábítás terén?

Mert a feromonok olyan illatmentes kémiai vegyületek, melyek ajzószerként hatnak az ellenkező nemre.  Az orrban található vomeronazális szervünk specifikálódott az emberi feromon felismerésére, mely aktivizálva az agyi folyamatokat, szexuális reakciókat indít be.

Az emberi szervezet termel ugyan saját feromont, de a napi tisztálkodás és öltözködés során lemossuk vagy elfedjük ezeket a feromonokat, ezért szükséges ezeket más úton pótolni. Sokévnyi kutatások után rájöttek a kutatók, hogy hogyan fejleszthetik ki és állíthatják elő a szintetikus emberi feromonokat. Ennek következményeként a kozmetikaipar és parfümgyárak neki láttak a szintetikus emberi feromonokat tartalmazó parfümök gyártásának.

A Phiero férfi feromon parfüm is szintetikus emberi feromonokat tartalmaz, valamint egyedi, jellegzetes illattal kombinálva fejti ki szexuális, vágykeltő hatását! A Phiero férfi feromon parfüm hatása egyesíti a buja, csábító illat és a lehengerlő, férfias kisugárzás előnyeit.

Erősítse fel szexuális kisugárzását, hódítsa meg kiszemeltjét a koncentrált férfi feromon parfüm segítségével! A Phiero férfi feromon parfüm hatása megváltoztathatja életét! Próbálja ki Ön is!
----------------------------------------------------

Alkalmazás: a fül környékére ajánlott 1-2 fújás.

Tartalom:
1 üveg tartalma 30 ml. férfi feromon parfüm.

Ajánlott termékek

A fenti termékünkhöz az alábbi termékeinket ajánljuk figyelmébe:

Size Gain Plus kapszula

A termék ára:
10 490,- Ft

Size Gain Plus kapszula

L-tirozin stresszoldó kapszula

A termék ára:
7 990,- Ft

L-tirozin stresszoldó kapszula

Vélemények

Vélemények a termékről, írjon Ön is!

Házaséletemet szerettem volna felüdíteni a Phiero férfi feromon parfümmel, és azt kell, hogy mondjam, sikerült! Feleségem odavan ezért az illatért, kapcsoltunk sokkal kiegyensúlyozottabb lett tőle!

Illés János

Pultosként szerencsés vagyok, mert sok lányt megismerhetek, de a Phiero férfi feromon parfüm rengeteget dobott a népszerűségemen! Nemcsak visszatérő vendégeim vannak, de még jattot is többet kapok!

Egri Ádám

Szeretek a társaság középpontja lenni, de ez a férfi feromon parfüm valami elképesztő! Céges tombolán nyertem, és jót nevettünk rajta a fiúkkal, de tényleg bevált! Eddig is magabiztos voltam, de a Phiero feromon parfüm hatása tuti siker!

Kocsis Adrián

feromon, feromon parfüm, feromon parfüm hatása, férfi feromon parfüm

Vissza az előző oldalra

A kosár üres.

  • Szállítási költség: 1490 Ft.
  • Ingyenes szállítás: 30.000 Ft. feletti rendelés esetén.
  • Várható kézbesítés: 2 munkanap.
  • Diszkrét csomagolás.
  • Pénz visszafizetési garancia.