Mellnagyobbítás,mellnövelés: U-Breast mellnövelő gép

U-Breast mellnövelő gép

A termék eredeti ára:
23 900,- Ft / db

A termék akciós ára:
19 990,- Ft / db

Kosárba:
db

U-Breast mellnövelő gép

Természetes mellnagyobbítás műtét nélkül az U-Breast mellnövelő gép használatával!

Szeretne Ön is dús, nagy kebleket? El tudja képzelni, hogy mellei feszességét és nagyságát egy egyszerű masszázzsal növelheti?  Ugye milyen jó lenne, ha a mellnagyobbítás természetesen, otthon történne és közben bármi mással foglalkozhatna? Ha a válassza mindenre igen, akkor Önnek az U-Breast mellnövelő gép a tökéletes megoldás!

Ismerje meg Ön is a forradalmian új rezgő és masszírozó funkcióval ellátott U-Breast mellnövelő gépet, mellyel a mellnagyobbítás természetesen, műtéti beavatkozások nélkül valósulhat meg!


Természetes mellnagyobbítás egy mellnövelő gép segítségével? Hogyan lehetséges?

A forradalmian új mellnövelő gép használatával Ön is elfelejtheti a drága és kockázatos mellműtéteket vagy egyéb mellnövelő kezeléseket. Az U-Breast mellnövelő gép Európa szerte elismert és hatékony mellnövelő módszer, mellyel a mellnagyobbítás műtét nélkül, természetesen valósulhat meg. Az U-Breast mellnövelő gépet otthon, kényelmesen, bármikor használhatja, akár tévénézés vagy házi munka közben.

Fedezze fel Ön is a természetes mellnagyobbítás nagyszerű lehetőségét! Ne költsön feleslegesen drága műtéti beavatkozásokra! Varázsoljon magának szép, nagy, telt kebleket az U-Breast mellnövelő gép használatával!

U-Breast mellnövelő gép? Hogyan működik?

Az U-Breast mellnövelő gép egy olyan elektro-stimuláló készülék, melynek 2 stimuláló korongja van, ezek elősegítik a keblek természetes feszességét, és teltségét. Az elektro-stimuláló rezgéseknek köszönhetően, ez a készülék segít abban, hogy a mellek vonzóbbak legyenek, emellett megerősíti azokat.

Az U-Breast mellnövelő gép élénkítő hatásának köszönhetően fokozódhat az emlőmirigyek és a belső elválasztású mirigyek hormontermelése, felgyorsulhat a sejtregenerálódás. Az U-Breast mellnövelő gép gyengéd rezgése feszesíti a szalagokat, így a mellek megemelkedhetnek, keményebbé válhatnak.

Miért bajlódna a mellnövelés, mellnagyobbítás bizonytalan módszereivel, ha az U-Breast mellnövelő gép segítségével hormonok és műtéti beavatkozások nélkül, a bőrön keresztül segítheti a mellnagyobbítás folyamatát!


Az U-Breast mellnövelő gép használatával:

 • Megerősíti és elősegíti a mellek növekedését.
 • Stimulálja a mellizmokat.
 • Elősegíti a véráramlást.
 • Csökkenti a melltartó viselése miatt kialakult fájdalmat.
 • Elősegíti, hogy a mellek erősek és egészségesek legyenek.
 • A mellben lévő kötőszövetek erősítésével a mellek rugalmasabbak lesznek.
 • Csillapítja a mell falában fellépő feszültséget, és fájdalmat.

Az U-Breast mellnövelő gép tulajdonságai:

 • Mikro-számítógépes rendszer, egy LCD monitorral.
 • Intenzitás különböző fokozatai.
 • Időzítési funkció.
 • Bekapcsolt állapot mutatása.
 • Alacsony intenzitású eletro-stimuláló terápia.
 • Könnyű használat, modern tervezés.
 • Kényelmes viselet- a mellek egészségének megőrzése érdekében.
 • Kisfeszültségű elemekkel AAA (1,5v).

Használati útmutató:

4-5 alkalommal célszerű használni a készüléket (napi 15 perc javasolt). Jóllehet nincsen mellékhatása a készülék használatának, mégis ez a gyakoriság volt bizonyítottan a legcélravezetőbb.

Nagyon fontos, hogy az U-Breast mellnövelő géphez mellékelt gélből mindenképp vigyen fel az adott testrészre, mielőtt elkezdené használni.

Gyakran ismételt kérdések:

Okozhat- e fájdalmat a készülék? - Nem. Az elekro-stimulánsok fájdalommentesek, nincsenek kedvezőtlen mellékhatásaik.

Hordhatom a ruhám alatt? - Igen. A korongokat könnyen el lehet helyezni akár a melltartóban is, mivel csendes és diszkrét, így bárhol lehet használni. Mivel ezt a készülék csupán naponta néhány percig kell használni, a legtöbb nő otthon TV nézés közben, vagy pihenés közben használja.

Igényel a készülék bárminemű karbantartást? - Nem igényel semmiféle speciális karbantartást. Csupán a használati útmutatóban feltűntetett szempontokat kell követni

Milyen anyagból készült az U-Breast mellnövelő gép? - Az U-Breast készülék anti-allergén műanyagból készült, és az új és gazdaságos kialakítása révén könnyű használni. Két elemmel működik, melyek működtetik a kábellel a készülékhez csatlakoztatott korongokat.

Kibocsát-e bármit magából a készülék? - Nem. Ha a készülék megfelelően van működtetve, nem bocsát ki magából semmit.


Csere garancia kozmetikai készülékekre:

A kozmetikai készülékekre vonatkozó csere garancia időtartama, a megvásárlástól számított egy év. Reklamáció esetén szükség van a számlára, mellyel igazolni szükséges a vásárlást, és annak időpontját. Bárminemű készülék meghibásodás vagy hiányzó alkatrész esetén térítésmentesen pótoljuk, vagy cseréljük azt a garancia időtartama alatt. Mindenképpen kérjük a gép rendeltetésszerű használatát!

Bővebb információt a készülékek jótállására vonatkozóan az alábbi linken olvashat:

http://www.szuperalak.hu/aszf.html


Részletek:

Termék: U-Breast
Formátum: Elektronikus kozmetikai eszköz
Technológiai innováció: Egyszerű használat a mikro-számítógépes rendszernek köszönhetően, alacsony energiafelhasználású elemek
Feszültség: 3V DC
Elektromos teljesítmény: <2W

 

Élvezze a nagyobb mellek okozta sikereket! Rendelje meg most az egyedülálló U-Breast mellnövelő gépet, mely a lehető leghatékonyabban támogatja a mellnövelés, mellnagyobbítás folyamatát!
----------------------------------------------------

Az U-Breast mellnövelő gép alkalmazását az alábbi esetekben nem ajánljuk:

 • 18 év alatt!
 • Terhesség vagy szoptatás alatt!
 • Mellrák vagy egyéb gyulladásos betegség esetén!
 • Pacemaker, szívprobléma, daganatos megbetegedés, seb, fájdalom, égési sérülés vagy bármilyen mellkasi probléma esetén!


Ezen feltételek be nem tartása esetén, nem vállalunk felelősséget, a mellnövelés, mellnagyobbítás okozta esetleges káros mellékhatásokért!

Ajánlott termékek

A fenti termékünkhöz az alábbi termékeinket ajánljuk figyelmébe:

Procurves mellfeszesítő krém

A termék ára:
8 990,- Ft

Procurves mellfeszesítő krém

Beauty Breast mellnövesztő kapszula

A termék ára:
5 290,- Ft

Beauty Breast mellnövesztő kapszula

Phiero női feromon parfüm

A termék ára:
9 490,- Ft

Phiero női feromon parfüm

Vélemények

Vélemények a termékről, írjon Ön is!

Anyukaként minden percemet a gyerekeimre fordítottam, kicsit el is hanyagoltam magam, a melleim is megereszkedtek, Ez az U-Breast pont azért jó, mert nem vesz el időt, hisz a mellnövelés otthon történik, közben végezhetem a napi teendőket. Szuper!

Molnár Vivien

Én csak nagyobb mellett szerettem volna, de sokkal többet kaptam, mint amire valaha is számítottam! Nemcsak a mellemet érzem feszesebbnek, de tényleg szeretem, mikor masszíroz, megnyugtatót és pihentető is. Csodálatos ez a mellnagyobbító gép!

Jakab Mariann

Pár hete használom a U-Breast mellnagyobbító gépet és tanúsíthatom, hogy tényleg beválik! A mellem 3 centit nőtt és feszesebb is lett, aminek rettentően örülök! Minden nőnek ajánlom, tényleg ki kell próbálni!

Kiss Barbara

Végleg el lehet felejteni a plasztikai sebészet fájdalmas megoldásait, mert a mellnövelés természetesen és teljesen fájdalommentesen is megvalósítható a U-Breast mellnövelő gép használatával.

Szuperalak webáruház

A mellnövelés orvosi beavatkozás nélkül valóban lehetséges?

Gárdai Laura

Kedves Mária!
A U-Breast mellnövelő gép csak egy kellemes masszázsban részesíti a melleit, ezzel semmiféle sérülést nem okoz. A vibráció megerősíti a tartó szalagokat, növeli a mellek keménységét, emellett serkenti az emlőmirigyek termelődését és a hormontermelést is. Ezzel egy természetes mellnövekedést időzve elő, bármiféle mellékhatás nélkül. A U-Breast mellnövelő gép napi 20-30 perces használatával hetente 4-5 alkalommal, Önnek is nagy, dús melleket varázsolhat.

Szuperalak webáruház

A U-Breast mellnövelő gép segítségével a mellnövelés talán már nem csak egy álom marad, de a gép használata nem jelent valamiféle veszélyt a szervezetünkre nézve, nem sérülnek a mell szövetei?

Lévai Mária

A U-Breast mellnövelő gép összetett hatásának köszönhetően a mellnövelés valóban hatékony és már néhány használat után szemmel látható eredmény érhető el. Stimulálja a mellizmok vérkeringését, beindítja a sejtek megújulását és a hormontermelést is. A kezelés során semmiféle fájdalmat nem érez, csak egy kellemes vibráló masszázsban részesíti Önt.

Szuperalak webáruház

A mellnövelés végre nem csak a plasztikai sebészek szikéi segítésével lehetséges. A U-Breast mellnövelő gépet pontosan hogy kell használni és miként fejti ki hatását?

Kiss Piroska

természetes mellnagyobbítás, mellnövelő, mellnagyobbítás, mellnagyobbítás műtét nélkül, mellnagyobbítás természetesen,U-Breast

Vissza az előző oldalra

A kosár üres.

  • Szállítási költség: 1490 Ft.
  • Ingyenes szállítás: 30.000 Ft. feletti rendelés esetén.
  • Várható kézbesítés: 2 munkanap.
  • Diszkrét csomagolás.
  • Pénz visszafizetési garancia.