Feromon, feromon parfüm: AndroVita női feromon parfüm

AndroVita női feromon parfüm

Tartalom:
30 ml. parfüm, 299.66 Ft/ml.

A termék ára:
8 990,- Ft / db

Kosárba:

db

AndroVita női feromon parfüm

AndroVita női feromon parfüm

Csábítás egyszerűen és gyorsan az afrodiziákumok, feromonok segítségével! Az AndroVita női feromon parfüm koncentrált feromon tartalmával magabiztos és sikeres lehet még a legvonzóbb pasik szemében is!

Szeretne szexuálisan vonzó és magabiztos lenni? Szeretné, ha mindenkit lenyűgözne fantasztikus megjelenésével, elbűvölő, szexuális kisugárzásával? Az AndroVita női feromon parfüm segíthet Önnek is elcsábítani kiszemeltjét! Ismerje meg a csábítás kicsiny titkát, az ősi feromonok, afrodiziákumok hatását!

Az AndroVita női feromon parfüm használatával bárkit az ujja köré csavarhat! Már egy csepp feromon parfüm is elegendő lehet a lehengerlő, szexuális vonzerő eléréséhez!


Csábítás könnyedén a feromonok, afrodiziákumok segítségével!

Az AndroVita női feromon parfüm titka a feromonok, afrodiziákumok rejtélyes működésén alapszik. A feromonok olyan természetes kémiai jelzőanyagok, melyek ösztönös szexuális vágyat ébresztenek az ellenkező nemben. A feromonok illatmentes csalogatóanyagok, melyet az orrunkban található VNO szerv érzékel és továbbít az agy felé, mely hatására szexuális vonzódás jöhet létre az ellenkező nemnél.

A feromonokat, afrodiziákumokat természetesen az emberi szervezet is termeli, csak a mindennapi tisztálkodás és öltözködés során vagy lemossuk magunkról vagy ruhával elfedjük. Ezért szükségessé válhat ezek mesterséges pótlása.

Az AndroVita női feromon parfüm a legkorszerűbb kutatások eredményeit alapul véve lett kifejlesztve. Az afrodiziákum koncentrált feromon tartalmának köszönhetően már pár cseppel is elérhetjük a maximális afrodiziákum hatást. Az AndroVita női feromon parfüm használatával így gyerekjáték lehet a csábítás.

Ne hagyja annyiban! Vegye kézbe a csábítás írányítását! Próbálja ki Ön is az AndroVita női feromon parfüm fantasztikus afrodiziákum hatását!


De miért is ajánljuk az AndroVita női feromon parfümöt a többi feromonok, afrodiziákumok közül?

Mert az AndroVita női feromon parfüm egy megbízható, német minőségű feromon parfüm. Már kis mennyiség is elegendő lehet a csábító hatáshoz, ezért a 30 ml. kiszerelés akár több hónapra is elegendő mennyiséget tartalmaz. Az AndroVita női feromon parfüm illatos és illatmentes változatban is kapható. Illatos változata egyedi, jellegzetes illatával varázsolja még egyedibbé és különlegesebbé a feromon parfüm afrodiziákumok hatását. Az illatmentes Androvita női feromon parfüm pedig lehetővé teszi viselőjének, hogy kedvenc parfümjével kombinálva is ámulatba ejtse kiszemeltjét, kedvesét a feromon csalogatóanyagok birtokában.


És hogy milyen előnyöket érhet el az AndroVita női feromon parfüm használatával?

 • Többet nem kell törnie magát azon, hogy a férfiak felfigyeljenek Önre!
 • Könnyebben mehet a csábítás, a figyelem középpontjává válhat!
 • A férfiak szexuálisan vonzóbbnak és kívánatosabbnak tarthatják Önt!
 • A párja figyelmét újra felkeltheti, felturbózhatja szexuális életét!
 • Az afrodiziákumok segítségével több szexuális kalandban lehet része!
 • Szexuális kisugárzása és önbizalma jelentősen megnövekedhet!

 

Használja ki ezt a páratlan lehetőséget! Rendelje meg és próbálka ki Ön is az AndroVita női feromon parfüm afrodiziákum hatását! Legyen vadítóan érzéki, sugározzon magabiztosságot a csábítás során!
----------------------------------------------------

Alkalmazás: a fül környékére ajánlott 1-2 fújás.

Tartalom: 1 üveg tartalma 30 ml. AndroVita női feromon parfüm.

  Ajánlott termékek

  A fenti termékünkhöz az alábbi termékeinket ajánljuk figyelmébe:

  Beauty Breast mellnövesztő kapszula

  A termék ára:
  5 290,- Ft

  Beauty Breast mellnövesztő kapszula

  Big Breast mellnövelő kapszula

  A termék ára:
  7 990,- Ft

  Big Breast mellnövelő kapszula

  Vélemények

  Vélemények a termékről, írjon Ön is!

  Nekem még csak nem régóta van feromonos parfümöm (kb 1 hete), de máris megdicsérte egy irtó helyes srác, aki eddig is nagyon tetszett, aztán randira is hívott! Izgulok! :) Ezt nektek és az AndroVitának köszönhetem!

  Balla Detti

  Nekem nagyon bejött! Sokan dicsérnek, de a legfontosabb, hogy visszanyertem a magamba vetett hitemet és az önbizalmamat! Mostantól mindig innen fogok rendelni feromonos parfümöt!

  Pék Gréta

  A feromonos parfümnek valóban elképesztő a hatása! A pasik teljesen megőrülnek tőle, csak bámulnak, fogalmuk sincs, mi történt! :D Teljesen mindegy, hogy öreg, vagy fiatal, egyszerűen leblokkol az agyuk ettől az afrodiziákumtól! Még mindig alig hiszem el!

  Pécsi Nelli

  Gondoltam kiprobálom, miért ne! Az illata fantasztikus. A pasikra gyakorolt hatása is rendben volt! Már csak az illata miatt is lecseréltem véglegesen az előző parfümömet.

  Kissné Zita (Zitus)

  feromon parfüm, csábítás, afrodiziákum, feromonok, AndroVita, női feromon parfüm

  Vissza az előző oldalra

  A kosár üres.

   • Szállítási költség: 1490 Ft.
   • Ingyenes szállítás: 30.000 Ft. feletti rendelés esetén.
   • Várható kézbesítés: 2 munkanap.
   • Diszkrét csomagolás.
   • Pénz visszafizetési garancia.