Arcápolás, bőrfeszesítés: Prolash+ szempillanövesztő szérum

Prolash+ szempillanövesztő szérum

Tartalom:
6,5 ml

A termék ára:
7 900,- Ft / db

Kosárba:
db

Prolash+ szempillanövesztő szérum

Prolash+ szempillanövesztő szérum

Dús és hosszú szempillákról álmodozik Ön is? Elege van a mindennapos szempilla spirálozásból? Nem szeretné roncsolni szempilláit a műszempilla használatával? Van megoldás!

Egy csábító tekintet elengedhetetlen kellékei a hosszú és dús szempillák, ami sajnos nem mindenkinek adatik meg természetesen. Manapság ugyan már létezik 3D és 4D műszempilla is, de mind köztudott ezek nem tűnnek természetes hatásúnak, valamint ezek használata roncsolhatja a meglévő szempillákat!

Hölgyeim! Aggodalomra azonban semmi ok! A szempilla növesztés, szempilla hosszabbítás ma már anélkül is megvalósulhat, hogy havonta kellene a kozmetikushoz járkálni és roncsolná szempilláit!

Legyenek Önnek is elképesztően dús szempillái akár már nagyon rövid időn belül egy teljesen természetes szempillanövesztő módszerrel!És, hogy milyen szempillanövesztő módszer létezik, mellyel a szempilla hosszabbítás, szempilla növesztés ilyen egyszerűen érhető el?

A Prolash+ szempillanövesztő szérum hazánkban először webáruházunktól vásárolható meg, melynek összetevői kizárólag természetes anyagok, így az alkalmazása nem járhat semmilyen mellékhatással sem, így a szempilla növesztés, szempilla hosszabbítás a Prolash+ szempillanövesztő szérummal teljesen biztonságos. Csábítsa el Ön is álmai férfiját könnyedén igéző tekintetével!

De miért pont a Prolash+ szempillanövesztő szérum a tökéletes megoldás a szempilla növesztésre, szempilla hosszabbításra?

Mert mindannyian káprázatos szempillákra vágyunk, hiszen:

 • a szem a lélek tükre: a kifejező tekintet az első benyomás legfontosabb része.
 • a férfiak többsége legelőször a nő szemeit nézi meg.
 • a hosszú, dús szempilla már évszázadok óta a csábítás eszköze.
 • korunk nőideálja a természetességet sugárzó szépség, akinek nincs szüksége műszempillára.
 • A Prolash+ szempillanövesztő szérum mind ehhez hozzá segít. Használatával teljesen természetes módon, a meglévő szempillák roncsolása nélkül érhet el dúsabb és hosszabb szempillákat.

  A Prolash+ szempillanövesztő szérummal a szempilla növesztés, szempilla hosszabbítás a természet erejével valósulhat meg, nincs szükség drága és időigényes kozmetikai eljárásra. A ProLash+ szempillanövesztő szérum segítségével olyan igéző tekintetet varázsolhat magának, aminek egy férfi sem fog tudni ellenállni!

  Ismerje meg Ön is a Prolash+ szempillanövesztő szérum bámulatos erejét és varázsoljon magának gyönyörű, egészséges szempillákat anélkül, hogy meggyötörné eredeti szempilláit!


  De, milyen természetes összetevőket is tartalmaz, és hogyan működik a Prolash+ szempillanövesztő szérum, hogy a szempilla növesztés, szempilla hosszabbítás ilyen hatékonyan érhető el vele?

  A szempilla növesztés, szempilla hosszabbításban verhetetlen Prolash+ szempillanövesztő szérum bioenzimet (EPM), levendula illóolajat, B-vitamint, hyaluronsavat és természetes növényi esszenciákat tartalmaz. A természetes szempillanövesztő hatóanyagok hatására 4 hét elteltével elkezdenek majd megjelenni a kisebb, addig nem látott pillák illetve el kezdenek erősödni a már meglévők. A szempilla növesztés, szempilla hosszabbítás igazi látványos eredményei 6-7 hét után lesznek észrevehetőek, amikor is a pillái sokkal vastagabbak és hosszabbak lesznek akár 2,5-9 mm-el is.


  De nézzük, hogyan kell használni a Prolash+ szempillanövesztő szérumot, hogy a szempilla növesztés, szempilla hosszabbítás igazán látványos legyen!

  1. A Prolash+ szempillanövesztő szérum használata előtt alaposan mossa le a szemfestéket, és bizonyosodjon meg róla, hogy a szempillái tövénél a felület teljesen száraz.
  2. Vidje fel a szempillanövesztő szérumot egy csíkban a szempillái tövébe úgy, mintha tusvonalat készítene. Figyeljen oda, hogy csak egy csíknyi szempillanövesztő szérumot alkalmazzon a szempilla növesztéshez, szempilla hosszabbításhoz.
  3. Ismételje meg ezt a folyamatot minden reggel és este az első 4 hétben, utána már elég, ha csak naponta egyszer használja a Prolash+ szempillanövesztő szérumot.

  A Prolash+ szempillanövesztő szérum használatával Ön is megismerheti a lenyűgözően hosszú szempillák titkát! A Prolash+ szempillanövesztő szérum pozitív hatásai klinikailag bizonyítottak a szempilla hosszára, vastagságára, a szempilla mennyiségére, állapotára, erősségére, valamint a szempilla természetes, ragyogó színére!

  Legyenek Önnek is olyan hosszú és dús szempillái a Prolash+ szempillanövesztő szérummal, mint a hollywood-i színésznőknek, akiket mindenki irigyel! Képzelje el, hogy már ébredéskor olyan szép szempillái vannak, mintha már túl lenne a szempilla spirálozáson is!
  --------------------------------------------------------------------------------
  Javasolt használat:
  Naponta kétszer kell aklamazni. Mosd le a szemfestéket használat előrr, és győződj meg róla, hogy elég száraz-e a bőröd! Húzz egy csíkot a szempillád tövébe a szérummal reggel és este. Eleinte naponta kétszer alkalmazd, majd egy idő után csökkentheted a mennyiséget!

  Tartalom:
  1 tubus tartalma 6,5 ml szempillanövesztő szérum.

  Összetétel: Biológiai enzim, 10 aminosav, Szőrhagyma növekedést segítő elem, desztillált víz, vitaminok, esszenciális levendulaolaj, természetes növényi kivonat.

  Ajánlott termékek

  A fenti termékünkhöz az alábbi termékeinket ajánljuk figyelmébe:

  Argán olaj kapszula

  A termék ára:
  4 290,- Ft

  Argán olaj kapszula

  Vélemények

  Vélemények a termékről, írjon Ön is!

  Ehhez a termékhez eddig még nem írtak véleményt.

  szempilla növesztés, szempilla hosszabbítás, szempillanövesztő, szempillanövesztő szérum, prolash

  Vissza az előző oldalra