Mellfeszesítés természetes hatóanyagokkal

(2013. Augusztus 23.)


Természetes hatóanyagokkal a megereszkedett mellek ellen


A fiatalos feszesség egy bizonyos kor elteltével már csak a múlté és bármennyire küzdünk ellene, a testünk megereszkedik. Ön is feszesebb, keményebb melleket szeretne? Újra régi önmagát szeretné viszont látni a tükörben?Nem a plasztikai sebészkés a megoldás, mert a Beauty Breast mellemelő, mellápoló krém igazi csodákra képes már néhány használat után. A megoldás nem a beletörődés, hanem itt az idő, hogy minden nő a saját kezébe vegye az irányítást. Néhány hét alatt visszanyerik a mellek eredeti állapotukat és a szülés utáni megereszkedett mell látványa már csak egy rossz emlék marad.


A Beauty Breast mellemelő, mellápoló krém használatával látványos mellfeszesítés érhető el, miközben hatóanyagai ápolják a bőrt, hormonserkentő hatása pedig növeli a feszes mell méretét. A krém 100%-ban természetes hatóanyagokat tartalmaz, amelyek használata közben nem kell semmiféle mellékhatástól tartani, csak élvezni kell a visszatérő fiatalos feszességet, amelyet a környezetünk sem hagy majd szó nélkül. Emellett a Siluette mellfeszesítő, mellnövelő, mellápoló krém használata is nagyszerű megoldás a megereszkedett dekoltázs problémájának megoldására.


A Beauty Breast mellfeszesítő krémről további információ az alábbi linkre kattintva található:


http://www.szuperalak.hu/termekek/mellnagyobbitasmellnoveles/beauty_breast_mellemelo_krem.html


A Siluette mellfeszesítő krém egy forradalmian új, orvosok és gyógynövényszakértők által is alátámasztott hatékony és természetes segítség, amely csodás hatóanyagainak köszönhetően nem csak a bőr feszességén, a mellek tartásán javít, hanem a méretüket is látványosan növeli. Egy lélegzetelállító dekoltázs minden nőnek hatalmasat dob az önbizalmán, amely a legfontosabb belépő a sikeres és elégedett mindennapok megteremtéséhez.

Vissza az előző oldalra

A kosár üres.

   • Webáruházunk működését bizonytalan ideig beszüntettük!
   • Szállítási költség: 1490 Ft.
   • Ingyenes szállítás: 30.000 Ft. feletti rendelés esetén.
   • Várható kézbesítés: 2 munkanap.
   • Diszkrét csomagolás.
   • Pénz visszafizetési garancia.