A csodás argán olaj hatása!

(2016. Április 26.)

Szeretné újra élvezni a fiatalos bőr érzését? Kíváncsi hogyan szabadulhatna meg a makacs ráncoktól? Akkor a lehető legjobb helyen jár, hiszen eláruljuk Önnek a gyönyörű, fiatalos, feszes bőr titkát!

ránctalanításA tartósan feszes bőr minden nő álma, hiszen az a fiatalság, termékenység egyik jele. Rengeteg nő szenved a szarkalábaktól és a rugalmatlan bőr érzésétől. Önbizalmuk ezáltal csökken, így kevésbé érzik magukat szexinek és vonzónak. A csökkenő kollagén szint az arcbőrben 30 éves korban kezdődik és 50 éves kor felett egyre gyorsabbá válik. Érdemes tehát már időben elkezdeni oda figyelni a bőrfeszesítésre és a ránctalanításra, persze nem mindegy, hogy mivel is tesszük.

A bőrfeszesítés az egyik legnagyobb iparággá nőtte ki magát az utóbbi időben, számtalan ránctalanítási módszer létezik, mellyel a nők visszanyerhetik rég elveszett önbizalmukat. Ilyen jellegű ránctalanító eljárások pl. a lézeres ránctalanítás, ráncfelvarrás, botox kezelések, melyek mind nagyon fájdalmas és költséges módszerek. Tehát nem mindegy, mivel is kezeljük arcbőrünket, hiszen ez egy érzékeny és sérülékeny terület, amire oda kell figyelni a ránctalanítás, bőrfeszesítés során.

Bőrünket viszont nem elég csupán csak kívülről, hanem belülről is táplálni kell, hiszen a legtöbb külsőleg alkalmazott kezelés csak ideiglenes vagy felszínes eredményt hozhat a ránctalanítás, bőrfeszesítés során.

Hölgyeim! Itt az ideje megismerni egy olyan készítményt, csodakozmetikumot, mely belsőleg veszi fel a harcot az öregedés ellen, mellyel újra fiatalos, vonzó külsőt varázsolhat magának!

Ez a csodakozmetikum, amit a marokkói hölgyek folyékony aranynak is neveznek, nem más, mint az argán olaj. Az argán olaj, a világ egyik legértékesebb olajja a szépségiparnak, mellyel a ránctalanítás és a bőrfeszesítés könnyen és gyorsan valósulhat meg.


Az argán olajat többféleképpen használják fel. Léteznek folyékony olaj és kapszula formában is. Jelen esetünkben az Argán olaj kapszula ismerhető meg, melyben az argán olaj koncentrátum
igen magas, ennek köszönhetően kiváló tápláló, hidratáló hargán olaj hatásaatásával segíthet a bőrfeszesítésében, ránctalanításában.

Az argán olajat egy különleges marokkói fa, az argán fa terméséből, az argándióból sajtolják ki. Főleg telítetlen zsírsavakból áll, mint az olajsav, vagy az alfa-lonolsav, valamint rengeteg karotinoid, E-vitamin és antioxidáns tartalommal is rendelkezik, melyek mind szerepet játszanak abban, hogy a ránctalanítás és bőrfeszesítés hatékonyan és biztonságosan valósulhasson meg az Ön számára is!


Az argán olaj hatása rendkívül sokrétű, de most nézzük, miért is érdemes nem csak a bőrfeszesítés, ránctalanítás, hanem az egészségünk megőrzése érdekében is alkalmazni!


Az argán olaj hatása különösen jótékony, hiszen nem csak a bőrfeszesítésben és ránctalanításban segíthet, hanem számos más területen is kifejtheti jótékony hatását. Az argán olaj hatása többek között segíthet a bőrirritáción, allergia okozta kipirosodáson, alkalmas a pattanásokra és az ekcémás bőrre, erős antioxidáns tartalma végett megköti a szabad gyököket, továbbá kiválóan ápolja és hidratálja a száraz hajat. Az argán olaj hatása tehát rengeteg területen segíthet, nem csak a ránctalanításban, bőrfeszesítésben!

Ha szeretné kipróbálni Ön is az argán olaj hatása által nyújtott pozitív előnyöket, akkor bővebb információ az Argán olaj kapszuláról az alábbi linkre kattintva olvasható:

http://www.szuperalak.hu/termekek/arcapolas_borfeszesites/argan_olaj_kapszula.html


Varázsolja újra vissza gyönyörű, fiatalos arcbőrét az argán olaj hatása által nyújtott feszes bőr érzésével! Az Argán olaj kapszula használatát nem csak bőre, de az egészsége is meg fogja hálálni!

Vissza az előző oldalra

A kosár üres.

    • Szállítási költség: 1490 Ft.
    • Ingyenes szállítás: 30.000 Ft. feletti rendelés esetén.
    • Várható kézbesítés: 2 munkanap.
    • Diszkrét csomagolás.
    • Pénz visszafizetési garancia.