Húsvéti locsolkodás feromonnal!

(2016. Március 17.)

Ha Húsvét, akkor locsolkodás, ám nem mindegy, hogy mivel! Ha szeretne Ön is kifinomultabb locsolkodási módszert választani a régi hagyományok szerinti kútvíz, vagy szódásszifon helyett, akkor válassza feromon parfümjeinket!

Feromon parfümjeink használatával biztosan a hölgyek kedvében járhat! Feromon parfümjeink többek, mint a hagyományos drogériákban, vagy parfümériákban kapható parfümök, hisz feromonnal ellátott, illatos vagy illatmentes változatban kaphatók, női és férfi változatban egyaránt.

De mik is azok a feromonok? A feromonok olyan szexuális szagtalan csalogatóanyagok, melyek már kis mennyiségben is tudat alatt teszik vonzóvá az embert és irányítják nemi viselkedésünket!
attractant női feromon parfüm
Feromon parfümjeink koncentrált formában tartalmazzák ezt a szexuális csalogatóanyagot, melyet az orrunkban található VNO szerv érzékel és továbbít az agy felé, mely hatására szexuális vonzódás jöhet létre az ellenkező nemnél.

Az Attractant női feromon parfüm nőknek készült, mely kapható egyedi, kifinomult illatos és illatmentes változatban is! Az illatmentes változat tökéletes választás lehet, ha Ön olyan parfümöt keres, aminek nincs illata, hisz valljuk be, sok Hölgy nem is örül annak, ha agyon fújják különböző pacsuli illatú kölnikkel.Mire vár még? Szerezze még ma be az Attractant női feromon parfümöt, mellyel biztosan a hölgyek kedvében fog járni! Az Attractant női feromon parfüm az alábbi linkre kattintva rendelhető meg:


http://www.szuperalak.hu/termekek/feromon_feromon_parfum/attractant_noi_feromon_.html

Vissza az előző oldalra

A kosár üres.

   • Webáruházunk működését bizonytalan ideig beszüntettük!
   • Szállítási költség: 1490 Ft.
   • Ingyenes szállítás: 30.000 Ft. feletti rendelés esetén.
   • Várható kézbesítés: 2 munkanap.
   • Diszkrét csomagolás.
   • Pénz visszafizetési garancia.