Szökőévi akció a készlet erejéig!

(2016. Február 29.)

Szökőévi akció keretében február 29-től egészen a készlet erejéig két termékünk árát jelentősen lecsökkentettük. Ne hagyja ki Ön sem ezt a lehetőséget! Ismerje meg a Zöld kávé kapszulát, mellyel hatékonyan tehet a makacs zsírpárnák ellen, valamint a 4Playfor Men azonnal ható osztriga kapszulát, mellyel visszanyerheti lendületességét, szexuális aktivitását az ágyban!

 

Szeretne Ön is vonzó, karcsú alakot a nyárra? Számtalan zsírégető módszert kipróbált már, de eredménytelenül? Hallott már a zöld kávébab tökéletes zsírégető, zsírbontó hatásáról?

Nos, ha nem itt az ideje, hogy megismerje és Ön is megtapasztalja saját magán,  hogy a fogyás gyorsan és eredményesen is bekövetkezhet, ha a legmegfelelőbb módszer, a zöld kávébab kivonatból készült Zöld kávé kapszula erejét használja!

zöldkávébab kapszula
A zsírégető Zöld kávé kapszula egy forradalmian új fogyasztó termék, mely a természet ajándéka az optimális testsúly eléréséhez. A zsírégető Zöld kávé kapszula fő ereje a benne lévő magas zöld kávébab kivonatnak köszönhető. A legújabb k
utatások szerint a zsírégető zöld kávébab kivonat segít abban, hogy gyorsan és eredményesen olvadjanak le rólunk a felesleges kilók.


Napi 3 db zsírégető Zöld kávé kapszula 600 mg zöld kávébab kivonatot tartalmaz, mely megfelelő mennyiség ahhoz, hogy a fogyás gyorsan és eredményesen bekövetkezhessen. A zsírégető Zöld kávé kapszula használatával már 1-2 héten belül elkezdheti érezni, ahogy a felesleges kilók csak úgy leolvadnak.

Felejtse el a kemény diétákat és a hiábavaló próbálkozásokat! A Zöld kávé kapszula most rendkívül kedvezményes áron, 3490 Ft. helyett, mindössze 2990 Ft-ért lehet az Öné! Bővebb információ a Zöld kávé kapszuláról az alábbi linkre kattintva olvasható:

http://www.szuperalak.hu/termekek/gyors_fogyas_zsiregetes/zsiregeto_zold_kave_kapszula.html

 

Szeretné megmutatni kedvesének, hogy milyen egy igazi férfi az ágyban? Egy hatékony és gyors potecianövelőt keres, mellyel akár fél órán belül már tettre kész lehet? Nos, akkor a lehető legjobb helyen jár!

Ismerje meg Ön is a 4PlayforMen azonnal ható potencianövelő osztriga kapszulánkat, melyet most rendkívül kedvezményes áron 8900 Ft. helyett, mindössze 7450 Ft-ért vásárolhat meg!


azonnal ható potencianövelőA 4PlayforMen potencianövelő kapszula titka fő alkotóelemében az osztrigában rejlik. Talán már sokan hallottak róla, hogy az osztriga olyan múlttal rendelkező afrodiziákum, melyet már a rómaiak, vagy akár a görögök is előszeretettel alkalmaztak, merevedési zavar ellen. De mi is a titka ennek az élőlénynek, mitől is olyan hatékony a potencianövelésben, a merevedési zavar leküzdésében?


Az osztriga nevű kagyló rendkívül nagy mértékben tartalmazza azt az ásványi anyagot, mely fontos szerepet játszik a szexualitásért felelős hormonok termelődésében. Ez pedig nem más, mint a cink. A cink egy igen közismert ásványi anyag, ám, ha nincs megfelelő mennyiség a szervezetben, többek között alacsony libidó szintet, csökkent szexuális vágyat is okozhat.

A 4PlayforMen osztriga kapszulában található magas osztrigapor alkalmazásával ezen cink hiány pótolható, mely hatására szexuális étvágya megnőhet. A 4PlayforMen azonnal ható potencianövelő kapszula előnye más potencianövelő készítménnyel szemben, hogy már viszonylag gyorsan kifejti jótékony hatását, így a bevételtől számítva akár már fél órán belül is szexuális aktust létesíthet!

Mutassa meg kedvesének, hogy milyen egy igazi férfi az ágyban! Rendelje meg most a 4PlayforMen azonnal ható potencianövelő kapszulát az alábbi linkre kattintva:


http://www.szuperalak.hu/termekek/potencianovelo_vagyfokozo/4playformen_potencianovelo.html

Vissza az előző oldalra

A kosár üres.

    • Szállítási költség: 1490 Ft.
    • Ingyenes szállítás: 30.000 Ft. feletti rendelés esetén.
    • Várható kézbesítés: 2 munkanap.
    • Diszkrét csomagolás.
    • Pénz visszafizetési garancia.