Ajándékötletek Valentin napra!

(2016. Február 06.)

Szeretné Ön is emlékezetessé tenni a Valentin napot? Szeretne egy tökéletes meghitt, szenvedélyes együtt töltött estét kedvesével? Dobja fel Ön is a Valentin napot és tegye emlékezetessé! Az alábbiakban ehhez nyújtunk egy kis segítséget!

csábítás feromon parfümmel
Közelgő Valentin nap alkalmából ki ne szeretné meglepni kedvesét? Ragadja meg Ön is a lehetőséget és próbálja ki exkluzív illatú feromon parfümjeink, természetes vágyfokozó, potencianövelő készítményeink által nyújtott magabiztosságot és lehengerlő fellépést, mellyel garantált sikereket érhet el kedvesénél.

 

Feromon parfüm: a láthatatlan hódító erő

Exkluzív feromon parfümjeink sokkal többek, mint egy átlagos parfüm. A feromon egy olyan szexuális csalogatóanyag, kémiai hírvivő, mely a férfiak és nők vonzódását alapjaiban meghatározza. Olyan illatanyagok összességét jelenti, amely a szexuális vágyról, a hormonszintről, a termékenységről, az érzelmekről hordoz információt. E hírvivőknek köszönhető, hogy képesek vagyunk érzékelni, ha a közelünkben lévő emberek félnek, izgatottak, rettegnek, vagy vonzódnak irányunkba.

A feromon hormont maga az emberi szervezet is termeli, melyet a bőrön, hajon, vizeleten, a nyálon, a hónalji mirigyeken és a nemi szervek mentén választja ki és párologtatja el, amelyet a mindennapi tisztálkodás, kozmetikai termékek és ruházat viselésével elfedünk.

Kutatások szerint a néhány éve kereskedelmi forgalomban kapható különböző feromon tartalmú parfümökkel tökéletesen pótolható ez a hiányzó feromon, melyekkel nagymértékben képesek vagyunk módosítani az emberi kapcsolatainkon.

A webáruházunkban kapható feromon parfümjeink magas koncentrációban tartalmaznak szintetikus emberi feromont, melyből egy-két csepp is elegendő ahhoz, hogy szexuálisan vonzó és magabiztosak legyünk az ellenkező nem számára!

feromon parfüm

Feromon tartalmú parfümjeink megtalálhatók női és férfi, illatos és illatmentes változatban is. Ez utóbbi lehetővé teszi, hogy Ön a saját kedvenc illatával együtt komponálva érje el a tökéletes csábító hatást!

Ha szeretné Ön is kipróbálni a feromon parfümök által nyújtott magabiztosságot, szeretne szexuálisan vonzó lenni és akár újra és újra elcsavarni kedvese fejét, akkor próbálja ki feromon parfümjeinket, melyekről bővebb információ az alábbi linkre kattintva található:

http://www.szuperalak.hu/termekek/feromon_feromon_parfum/


Természetes vágyfokozó és potencianövelő készítmények

Ha szeretne Ön is egy kis pluszt vinni párkapcsolatába, szexuális életükbe, akkor a természetes növényi összetevőkből készült potencianövelő és vágyfokozó készítményeink tökéletes segítség lehetnek.

Webáruházunkban kapható nőknek és férfiaknak szóló potencianövelő és vágyfokozó szereink egytől egyig növényi összetevőkből állnak, melyekkel mellékhatások nélkül, természetesen, azonnal vagy tartósan érhető el pozitív változás a szexuális életben.

Azonnal ható vágyfokozó, potencianövelő készítményeink, olyan gyorsan ható szexuális ajzószerek, melyek segítségével már a bevételtől számítva 35-45 percen belül érezhető a hatás, mely növényi összetevői lassan szívódnak fel, így a hatása elnyújtott, akár 5-6 nap is lehet. Az azonnal ható vágyfokozó, potencianövelő készítmények használatával nem kell félni esetleges mellékhatásoktól, mint pl. másnapi fejfájás, émelygés vagy egyéb tünet, mint amit akár a jól ismert kék pirula okozhat.

női venicon vágyfokozó tablettaFérfiaknak szóló azonnal ható potencianövelő tabletta az alábbi linkre kattintva található:


http://www.szuperalak.hu/termekek/potencianovelo_vagy
fokozo/venicon_ferfi_potencianovelo.html

Nőknek szóló azonnal ható vágyfokozó tabletta pedig az alábbi linkre kattintva érhető el:

http://www.szuperalak.hu/termekek/potencianovelo_vagyfokozo/venicon_noi_vagyfokozo.htmlHa valaki tartósan szeretné felpezsdíteni szexuális életét, akkor a nálunk kapható tartós potencianövelő és vágyfokozó készítményeink tökéletes segítség lehetnek. Tartós potencianövelő és vágyfokozó készítményeink fő összetevője a maca gyökér, segít abban, hogy szexuális élete gyökeresen megváltozzon, hosszan és természetesen szüntesse meg azokat a problémákat, melyekkel esetleg csökkent a libidó, a szexuális vágy érzése.

A maca gyökér az inkák egyik kultúrnövénye, melyet nagy kincsként tartanak számon, főleg vitalizáló táplálékként fogyasztják. A maca természetes afrodiziákumként  ismert mind a nők, mind a férfiak körében egyaránt. A maca azonkívül, hogy vérkeringés javító hatásával növeli a nemi szervek vérellátását, mellyel ezek érzékenyebbé, érzékibbé válnak, így könnyebb lehet az orgazmus elérése, még számtalan pozitív élettani hatással rendelkezik
.

maca gyökér
Nagyon sok vitamin, ás
ványi anyag, magas energiatartalmú szénhidrát található benne, mely megújítja és felfrissíti a szervezetet. Segít elűzni a fáradtságot, depressziót, mely nagyban befolyásolhatja a szexuális életet. Férfiak esetében segít hosszan tartó erekciót elérni, segít a merevedési zavar leküzdésében. Nők esetében pedig egyensúlyba hozza a hormonokat, enyhíti a változókori panaszokat és kiváló menstruációs panaszoknál.


Ha Ön is szeretné mindezt megtapasztalni, akkor a maca növényből készült természetes vágyfokozó és potencianövelő készítményeink tökéletes választás lehetnek. Dobja fel Ön is szexuális életét, de ne csak Valentin napkor!


Maca növényből készült vágyfokozó és potencianövelő szereink az alábbi linken kaphatók:

http://www.szuperalak.hu/termekek/potencianovelo_vagyfokozo/


Vissza az előző oldalra

A kosár üres.

   • Webáruházunk működését bizonytalan ideig beszüntettük!
   • Szállítási költség: 1490 Ft.
   • Ingyenes szállítás: 30.000 Ft. feletti rendelés esetén.
   • Várható kézbesítés: 2 munkanap.
   • Diszkrét csomagolás.
   • Pénz visszafizetési garancia.