Májtisztító kúra az új esztendőre

(2016. Január 06.)

Az óévbúcsúztatók legtöbbje fogadalmakkal fejeződik be és ezek közül sok kötődik az egészségünkhöz. Ha nem is tette le éjfélkor a nagyesküt, hogy 2016-tól egészségesen él majd, az bizonyára megfordult a fejében, hogy a nagy ünnepi eszem-iszom után jólesne szervezetének egy kis pihenés, igaz?


A testünkben felhalmozódó méreganyagok lebontásáért jórészt a májunk felelős, azonban a méregtelenítésen kívül ötszáznál is több feladatot lát el. Ha évközben, de főleg év végén rendesen leterheljük, aktuálissá válhat a májregeneráló, májtisztító kúra.


Mi segítheti májregeneráló folyamatainkat? Mi a májregeneráló, májtisztító kúra?

májtisztító kúra, méregtelenítés
Elsősorban kerülni kell szervezetünket terhelő tevékenységeket, mint például a nehéz ételek, alkoholos italok, gyógyszerek fogyasztása. Lehet, hogy nem iszik rendszeresen, de az ünnepek alatt biztosan kijutott a terjedelmes étkezésekből, esetleg gyógyszerszedésre is kényszerült a hűvösebb hónapok beköszöntével.


A májregeneráló, májtisztító kúra akkor is jótékony, ha Ön egyik fent nevezett dolgot sem vitte túlzásba, így megelőzésképpen, egészségfejlesztésként is javasolható. Mivel a májregeneráló, májtisztító kúra méregtelenítő gyógynövényekkel megy végbe, nem kell kellemetlen mellékhatásoktól sem tartania.


Mire van Önnek szüksége a májregeneráló, májtisztító kúra elvégzéséhez?

Bár a májregeneráló, májtisztító kúra hallatán sokak szeme előtt megjelenik a különféle teák, főzetek és porok képe, jó hírünk van! A májregeneráló, májtisztító kúra, hála a modern étrend-kiegészítőknek, és a méregtelenítő gyógynövényeknek, egyszerűen elvégezhető. A májregeneráló, májtisztító kúra nem igényel más eszközt, mint a Máriatövis kapszula szedését.


Hallott már a méregtelenítő gyógynövényekről?

A májregeneráló máriatövis kapszula fő összetevője a méregtelenítő gyógynövények egyik legjobbika, mely erős hatásával világszerte hírnevet szerzett magának és sok májregeneráló, májtisztító kúra alapanyaga lett.
A májregeneráló máriatövis kapszula hatása nem csak májtisztító kúra használatán alapszik, hiszen gyulladáscsökkentő és antioxidáns tulajdonságaival a test egészére képes hatni.


Máriatövis kapszulaA májregeneráló Máriatövis kapszula alapanyagát az a melegkedvelő növény adja, amely a napos, száraz területeken érzi jól magát, ezért szinte a világ minden részén megtalálható. Maga a bokorszerű növény akár 2-3 méteresre is megnő, fészekszerű virágzata lilás színű, levelei fehéres-márványozott színezetűek. A májregeneráló Máriatövis kapszula alapanyagát népiesen ’Őszbogáncsnak nevezik’, mindez arra utal, hogy a növénynek a virágzata nagyon hasonló a bogáncsfajokéhoz, szúrós fészekpikkelyekkel, tövisekkel borított.


A máriatövis hatásai

A májregeneráló Máriatövis kapszula gyógyhatása a méregtelenítő gyógynövények termésében található vegyületek eredménye.  A Máriatövis kapszula alkotója a termés, mely nagy mennyiségben tartalmaz olajat és fehérjét, de májvédő hatását a májregeneráló Máriatövis kapszula az összefoglaló néven szilimarinnak nevezett vegyületének köszönheti.  A májregeneráló Máriatövis kapszula hatékonysága nem mindennapi, hiszen gyulladáscsökkentő hatásával még a májgyulladás ellen is kimutathatóan fellép, illetve hatékonyan kezelhető vele a májzsugor, illetve az alkohol és gyógyszer okozta májkárosodások jó része. A Máriatövis kapszula májregeneráló hatása tehát vitathatatlan!


A májregeneráló, méregtelenítő gyógynövények, így a Máriatövis kapszula összetevői is elengedhetetlen alkotók egy hatékony májregeneráló, májtisztító kúra során. A májregeneráló folyamatok elősegítése májtisztító kúra, Máriatövis kapszula, méregtelenítő gyógynövények segítségével időről-időre aktuális lehet, hiszen szervezetünket napi szinten érik károsító hatások, mi magunk pedig sokszor tetézzük ezt különféle káros szenvedélyekkel.


A májregeneráló Máriatövis kapszula a legegyszerűbb – egy kapszula bevételéről van szó – és legjobb módja lehet a májregeneráló, májtisztító kúra elvégzésének, ráadásul természetes úton, méregtelenítő gyógynövények segítségével. A májregeneráló Máriatövis kapszula névadója 2013-ban hazánkban az év gyógynövénye címet is elnyerte, ez pedig nem véletlen.

A máj testünk azon szerve, mely ugyan képes önmaga májregeneráló folyamatait véghezvinni, de annyi feladata van, hogy egészsége létfontosságú életünk szempontjából. Segítse munkáját, tehermentesítse egy jótékony májregeneráló, májtisztító kúra elvégzésével a májregeneráló Máriatövis kapszula segítségével:


http://www.szuperalak.hu/termekek/meregtelenites_beltisztitas/majvedo_mariatovis_kapszula.html

Máriatövis kapszula


A májregeneráló, májtisztító kúra során használatos Máriatövis kapszula azonban a májregeneráló hatáson kívül a szervezet többi funkcióján is jótékonyan segít: II-es típusú diabéteszben segíti más gyógynövénykúrák hatékonyságát. A Máriatövis kapszula májregeneráló, májtisztító kúraként alkalmazva segít Önnek számos egyéb probléma fennállása esetén is! A májregeneráló Máriatövis kapszula hatásos hormonális problémák esetén, így segít a tejelválasztás és késő menstruáció kapcsán is. A májtisztító kúra tehát nem csak fennálló májproblémák esetén ajánlott.


A Máriatövis kapszula egy májregeneráló, májtisztító kúra keretében évente egyszer Önnek is ajánlott, amennyiben szeretne természetes úton megszabadulni a mindennapok során felhalmozott méreganyagoktól.

Próbálja ki egy májtisztító kúra során a Máriatövis kapszula májregeneráló hatását, és higgye el, érezni fogja, hogy a májregeneráló gyógynövények erejével szervezete könnyebben veszi a mindennapi akadályokat, így újra energikusabban telnek majd a hétköznapok!

Vissza az előző oldalra

A kosár üres.

    • Szállítási költség: 1490 Ft.
    • Ingyenes szállítás: 30.000 Ft. feletti rendelés esetén.
    • Várható kézbesítés: 2 munkanap.
    • Diszkrét csomagolás.
    • Pénz visszafizetési garancia.