Stresszoldó, kedélyjavító: L-tirozin stresszoldó kapszula

L-tirozin stresszoldó kapszula

Tartalom:
120 db.

A termék ára:
7 990,- Ft / db

Kosárba:

db

L-tirozin stresszoldó kapszula

L-tirozin stresszoldó kapszula

Stressz mentes nappalok, nyugodt, pihentető éjszakák! A stresszoldó L-tirozin kapszula segít lenyugtatni az idegeket kedélyjavító, hangulatjavító hatásával!

Gyakran ideges? Szeretne munka után kikapcsolni és aktívan pihenni, de nem megy? A szürke hétköznapok problémáit egyszerűen és könnyedén szeretné átvészelni, kezelni? Akkor most itt a remek lehetőség a stresszoldás egyszerű megvalósítására! Az L-tirozin kapszula egy kiváló stresszoldó, hangulatjavító és kedélyjavító kapszula, mely hatására a stresszoldás gyorsan és egyszerűen történik, melynek eredménye a nyugodt, jó kedvel telt nappalok és pihentető éjszakák!

Fedezze fel Ön is a stressz mentes, boldog élet titkát! Az L-tirozin stresszoldó, kedélyjavító, hangulatjavító kapszula használatával garantált lehet a stresszoldás, jó kedv!


L-tirozin kapszula: stresszoldó, hangulatjavító, kedélyjavító hatás egy kapszulába zárva!

A leterhelt, kimerült szervezet a gondolkodást is befolyásolja. Tartós stressz hatás alatt negatív gondolatok uralhatják elménket, mely befolyásolja a hangulatunkat! Az állandó stresszhelyzet, rosszkedv, folyamatos szorongás pedig depresszióhoz vezethet!

Ne hagyja, hogy a gondok, rosszkedv uralkodjanak Ön felett! Változtasson életvitelén a stresszoldó, hangulatjavító, kedélyjavító L-tirozin kapszula használatával! Könnyű és természetes stresszoldás egy kapszula erejébe zárva.

Az l-tirozin egy olyan aminosav, mely gyorsítja az idegsejtek közötti ingerület-átvitelt, azaz a sejtek közötti kommunikációt, mely elengedhetetlen a megfelelő agyi működéshez. Ezt az aminosavat a szervezetünk is képes előállítani, tehát esszenciális aminosav. Sajnos azonban az idegi leterheltség következtében ez a mennyiség nem mindig elegendő, melynek hiánya rosszkedv, ingerlékenység, rossz kedélyállapothoz vezethet. Kutatások igazolják, hogy az L-tirozin mennyire hasznos aminosav a szervezet számára, mely segít lenyugtatni az idegeket és ez által kedélyállapotunkat is befolyásolja. Ezért nem árt gondoskodni megfelelő pótlásáról.

A stresszoldó L-tirozin kapszulánk magas l-tirozin tartalma segíti az idegsejtek közötti ingerület-átvitelt, fokozza a koncentrációt és teljesítőképességet. Az L-tirozin stresszoldó kapszula használatával mindenki számára egyszerűvé válhat a stresszoldás és kedélyjavító, hangulatjavító hatásával boldog, kiegyensúlyozott életet élhet!

Ne hagyja, hogy összecsapjanak feje fölött a hullámok! Az L-tirozin kapszula stresszoldó, hangulatjavító, kedélyjavító hatásával könnyű lehet a stresszoldás!


Milyen előnyei vannak még a stresszoldáson kívül a stresszoldó, hangulatjavító, kedélyjavító L-Tirozin kapszulának?

A stresszoldó L-tirozin kapszula csökkenti a fáradság érzetet, ezért sportolók is nagy szeretettel használják. Edzés előtt ajánlott fél órával bevenni egy stresszoldó, hangulatjavító, kedélyjavító L-Tirozin kapszulát és így több energiánk lesz a tréning során, valamint elősegíti a megfelelő izomműködést.

Nőknek is nagy segítségére lehet a PMS (premenstruációs szindróma = menstruáció előtt jelentkező depresszió) alatt, illetve megszüntethető vele a stressz hatás, ezáltal javítja a hangulatot, kedélyállapotot.

A stresszoldó, hangulatjavító, kedélyjavító L-Tirozin kapszula tehát:

 • Gyorsítja a sejtek közötti ingerület-átvitelt!
 • Fokozza a koncentrációt!
 • Javítja a teljesítőképességet!
 • Biztosítja az izmok megfelelő működését!
 • Kedélyjavító,  hangulatjavító, csökkenti a fáradtságérzetet!
 • Segít az aktív pihenésben kedélyjavító, stresszoldó hatásával!
 • A hangulatjavítókhoz hasonlóan csökkenti a szorongást!

 

Koncentráljon a fontos dolgokra, felejtse el a gondterheltséget! Az L-tirozin kedélyjavító, stresszoldó kapszula megváltoztathatja életét! Stresszoldás mesterfokon!
----------------------------------------------------

Adagolás: felnőtteknek naponta 2 db kapszula fogyasztása ajánlott összerágás nélkül, üres gyomorra, bő vízzel (legalább 200 ml).

Tartalom:
1 doboz tartalma 120 db hangulatjavító, kedélyjavító, stresszoldó L-Tirozin kapszula.

Összetétel 2 kapszulánként: 1000mg l-tirozin, Kapszula anyaga: hidroxi-propil-metil-cellulóz. Tömegnövelő anyag: mikrokristályos cellulóz, Csomósodásgátló anyag: növényi eredetű magnézium zsírsavak sói.

Az L-tirozin kapszula nem tartalmaz vényköteles összetevőket!

Ajánlott termékek

A fenti termékünkhöz az alábbi termékeinket ajánljuk figyelmébe:

Hemapro aranyér kenőcs

A termék ára:
6 490,- Ft

Hemapro aranyér kenőcs

Aranyér kezelése tablettával

Aranyér kezelése tablettával

A termék ára: 6 490,- Ft

Vélemények

Vélemények a termékről, írjon Ön is!

Barátnőmnek vásároltam meg a hangulatjavítók stresszoldó hatását, mert elbocsátása után nagyon le volt törve. Jó érzés látni rajta, hogy újra életvidám, és pozitívan áll a dolgokhoz!

Mezei Krisztina

Édesanyám rendelte meg nekem a hangulatjavítókat, de egyáltalán nem hittem bennük. Ennek ellenére már napok alatt éreztem a stresszoldást, fizikailag is aktívabbnak érzem magam!

Farkas Bálint

Magánéleti kríziseim miatt negatív gondolataim voltak, nem szerettem kimozdulni, emberek közé menni. Az L-tirozin hangulatjavítóknak köszönhetően felpezsdült életem, a problémákra sokkal hamarabb találok megoldást!

Heves Klára

hangulatjavítók, stresszoldó, kedélyjavító, stresszoldás, l-tirozin

Vissza az előző oldalra

A kosár üres.

  • Szállítási költség: 1490 Ft.
  • Ingyenes szállítás: 30.000 Ft. feletti rendelés esetén.
  • Várható kézbesítés: 2 munkanap.
  • Diszkrét csomagolás.
  • Pénz visszafizetési garancia.