Feromon, feromon parfüm: Cobeco női Feromon parfüm

Cobeco női Feromon parfüm

Tartalom:
20 ml.

A termék ára:
5 990,- Ft / db

Kosárba:

db

Cobeco női Feromon parfüm

Cobeco női Feromon parfüm

Feromonos parfüm nőknek a gyors és könnyed csábításhoz! A női vágykeltő szerek használatával elbűvölő kisugárzás és magabiztosság érhető el!

Szeretne a legvonzóbb nők közé tartozni? Szeretné, ha másoknak esélye sem lenne Ön mellett? Szeretne szexuálisan vonzó és magabiztos lenni még a legjobb pasik szemében is? Akkor Önnek a Cobeco női feromonos parfüm a tökéletes megoldás!

Próbálja ki Ön is a Cobeco női feromonos parfüm hatását, mely koncentrált feromon tartalmának köszönhetően segít elcsábítani a férfiakat!


Miért a Cobeco női feromonos parfüm a legjobb a női vágykeltő szerek közül?

Mert a női vágykeltő szerek legújabb innovációja: a Cobeco női feromonos parfüm ajzószer hatása. Az emberiséget évszázadok óta foglalkoztatja annak az illatnak a megtalálása, mely viselőjét abszolút ellenállhatatlanná teszi. A kutatók már régebben felfedezték, hogy a feromonok erőteljes szexuális vonzódást váltanak ki mindkét nemből. Ez a különleges ajzószer megihlette a parfümipart, mely szorgos munkához látott, hogy olyan illatot hozzon létre, mely ellenállhatatlan szexuális vonzerőt biztosít viselőjének.


A Cobeco női feromonos parfüm szintetikusan előállított emberi feromonokat tartalmaz, mely belélegzésével örült szexuális vonzalmat kelthet a férfiakban. A feromon olyan szagtalan csalogatóanyag, melyet az orrban lévő VNO szerv érzékel és továbbít az agy felé, kifejtve vágykeltő, ajzószer hatását!

Miért várna a csodára, ha egy kattintással megváltoztathatja szerelmi életét? Legyen sikeresebb az ajzószer hatású Cobeco női feromonos parfüm kivételes, csábító illatával, és nyűgözzön le mindenkit kirobbanó magabiztosságával!


Miért olyan hatékony az ajzószer hatású Cobeco női feromonos parfüm?

Mert a női vágykeltő szerek forradalmian új fejlesztése: a Cobeco női feromonos parfüm vágykeltő hatása. Miért kísérletezne más bizonytalan vágykeltő szerrel, ha a női feromonos parfüm használatával garantált a siker. A Cobeco női feromonos parfüm egy olyan megbízható feromon, mely egyedi, elképesztő illatával még intenzívebb vágykeltő hatást érhet el az uraknál. Praktikus, kis kiszerelése lehetővé teszi, hogy bármikor magával vigye.

Milyen további előnyei vannak még a Cobeco női feromonos parfümnek?

 • Többet nem kell törnie magát azon, hogy a férfiak felfigyeljenek Önre!
 • Könnyebben ismerkedhet, a figyelem középpontjává válhat!
 • A férfiak szexuálisan vonzóbbnak és kívánatosabbnak tarthatják Önt!
 • A párja figyelmét újra felkeltheti, felturbózhatja szexuális életét!
 • A feromonok segítségével több szexuális kalandban lehet része!
 • Szexuális kisugárzása és önbizalma jelentősen megnövekedhet!


És ez még nem minden! Szeretné fokozni szexuális kisugárzását? Szeretne szexuálisan vonzó és magabiztos lenni még az ágyban is?


A még jobb és biztosabb hatás elérése érdekében a Cobeco női feromon parfüm használata mellé ajánljuk a Venicon női vágyfokozó tablettát is, mellyel garantált sikere lehet még az ágyban is! A két készítmény most együttesen is megvásárolható kedvezményes csomagáron 11.480 Ft. helyett, most mindössze 10.490 Ft-ért, ha a Női vágyfokozó és csábító csomagunkat választja!

Rendelje meg Ön is akciós Női vágyfokozó és csábító csomagunkat az alábbi linkre kattintva:

http://www.szuperalak.hu/csomagok/noi_vagyfokozo_es_csabito.html


Pezsdítse fel szexuális életét, és varázsoljon lehengerlő kisugárzást a női vágykeltő szerek leghatásosabb ajzószere, a Cobeco női feromonos parfüm segítségével! Rendelje meg most!
----------------------------------------------------

Alkalmazás: a fül környékére ajánlott 1-2 csepp.

Tartalom:
1 üveg tartalma 14 ml. Cobeco női feromonos parfüm.

  Ajánlott termékek

  A fenti termékünkhöz az alábbi termékeinket ajánljuk figyelmébe:

  Venicon női vágyfokozó

  A termék ára:
  5 490,- Ft

  Venicon női vágyfokozó

  Beauty Breast mellnövesztő kapszula

  A termék ára:
  4 990,- Ft

  Beauty Breast mellnövesztő kapszula

  Hemapro aranyér kenőcs

  A termék ára:
  6 490,- Ft

  Hemapro aranyér kenőcs

  Vélemények

  Vélemények a termékről, írjon Ön is!

  Mindig túl szerénynek is visszahúzódónak tartottam magam és ezt a fiúk is megérezték rajtam. Mióta feromonos parfümöt használok megnőtt az önbizalmam, egyre könnyebben nyitok mások felé! Végre megy a csábítás is!

  Váradi Tamara

  Imádom, egyszerűen mesés! Reggel használom és még este, munka után is érzi férjem az illatát. Teljesen megváltozott a szexuális életünk. Csak ajánlani tudom!

  Gál Klára

  Kb két hete rendeltem meg a Cobeco feromonos parfümöt. Nem is hittem volna, de a munkahelyemen is sok dicsérő szót kaptam …és hát az ismerkedés meg a csábítás is sokkal egyszerűbb! Nagyon köszönöm :)

  Nagy Rita

  feromonos parfüm, ajzószer, női vágykeltő szerek

  Vissza az előző oldalra

  A kosár üres.

   • Szállítási költség: 1190 Ft.
   • Ingyenes szállítás: 40.000 Ft. feletti rendelés esetén.
   • Várható kézbesítés: 2 munkanap.
   • Diszkrét csomagolás.
   • Pénz visszafizetési garancia.