Feromon, feromon parfüm: Cobeco férfi Feromon parfüm

Cobeco férfi Feromon parfüm

Tartalom:
20 ml.

A termék ára:
5 290,- Ft / db

Kosárba:
db

Cobeco férfi Feromon parfüm

Cobeco férfi Feromon parfüm

Vágykeltő feromon parfüm férfiaknak! A Cobeco férfi feromon parfüm használatával Ön is szexuálisan vonzó és magabiztos lehet!

Örülne, ha a nők figyelmének középpontjába kerülne? Szeretne Ön is szexuálisan vonzó és magabiztos lenni még a legdögösebb csajok szemében is? Váljon Ön is a nők bálványává! Ismerje meg a Cobeco férfi feromon parfüm elképesztő, vágykeltő hatását, mellyel a csábítás, flörtölés könnyen és magabiztosan valósulhat meg!

A Cobeco férfi feromon parfüm vágykeltő pheromone tartalmának és illatának köszönhetően örült szexuális vonzalmat kelthet a nőkben! Menjen biztosra! A Cobeco férfi feromon parfüm hatása nem hagyja cserben!Miért hat a Cobeco férfi feromon parfüm pheromone tartalma vágykeltő szerként a nőkre?

A pheromone egy természetes vágykeltő, szexuális csalogatóanyag mely illatmentes molekuláival tudat alatt hat az ellenkező nem párválasztására. A pheromone bőrünk felszínéről párolog, melyet a mindennapi tisztálkodás és öltözködés során lemossunk magunkról vagy ruhával elfedjük, ezért szükségessé válhat ezek mesterséges pótlása.

A tudósok már régebben felismerték, hogy bizonyos hormonok - melyeket feromonnak neveztek el - erőteljes vonzódást idéznek elő mindkét nem számára. A feromon és izolálhatóságának felfedezését követően, a parfümipar szorgos munkához látott, hogy olyan illatot hozzon létre, mely maximális szexuális vonzerőt biztosíthat viselőjének.

A Cobeco férfi feromon parfüm szintetikusan előállított emberi pheromoneokat tartalmaz, mely belélegzésével örült szexuális vonzalmat kelthet a nőkben. A pheromone olyan szagtalan csalogatóanyag, melyet az orrban lévő VNO szerv érzékel és továbbít az agy felé, kifejtve vágykeltő pheromone hatását!

Őrjítse meg a nőket, hódítson meg bárkit, aki megtetszik Önnek! A Cobeco férfi feromon parfüm segítségével mindez gyerekjáték lehet!Miért a Cobeco férfi feromon parfüm a többi pheromene parfümök közül?

Mert a női vágykeltő szerek forradalmian új fejlesztése: a Cobeco férfi feromon parfüm vágykeltő hatása. Miért kísérletezne más bizonytalan vágykeltő szerrel, ha a férfi pheromone használatával garantált a siker. A Cobeco férfi feromon parfüm egy megbízható pheromone mely egyedi, elképesztő illatával még intenzívebb vágykeltő hatást érhet el a hölgyeknél. Praktikus, kis kiszerelése lehetővé teszi, hogy bármikor magával vigye.

Milyen további előnyei vannak még a Cobeco férfi feromon parfümnek?

  • Többet nem kell törnie magát azon, hogy a nők felfigyeljenek Önre!
  • Könnyebben ismerkedhet, a figyelem középpontjává válhat!
  • A nők szexuálisan vonzóbbnak és kívánatosabbnak tarthatják Önt!
  • A párja figyelmét újra felkeltheti, felturbózhatja szexuális életét!
  • A pheromoneok segítségével több szexuális kalandban lehet része!
  • Szexuális kisugárzása és önbizalma jelentősen megnövekedhet!


És ez még nem minden! Szeretné fokozni szexuális kisugárzását? Szeretne igazi férfi lenni az ágyban is?


A még jobb és biztosabb hatás elérése érdekében a Cobeco férfi feromon parfüm használata mellé ajánljuk a Venicon férfi potencianövelő tablettát is, mellyel garantált sikere lehet még az ágyban is! A két készítmény most együttesen is megvásárolható kedvezményes csomagáron 9.780 Ft. helyett, most mindössze 8.500 Ft-ért, ha a Férfi potencia és szex csomagunkat választja!

Rendelje meg Ön is akciós Férfi potencia és szex csomagunkat az alábbi linkre kattintva:

http://www.szuperalak.hu/csomagok/ferfi_potencia_es_szex.htmlVegye le a nőket könnyedén a lábukról! Az egyedülálló vágykeltő Cobeco férfi feromon parfüm hatása a segítségére lesz! Ne költsön tízezreket női vágykeltő szerekre, ha a koncentrált pheromone tartalmú feromon parfüm garantált sikert hoz!
----------------------------------------------------

Alkalmazás:
a fül környékére ajánlott 1-2 csepp.

Tartalom:
1 üveg tartalma 20 ml. Cobeco férfi feromon parfüm.

Ajánlott termékek

A fenti termékünkhöz az alábbi termékeinket ajánljuk figyelmébe:

Perfect Performer kapszula

A termék ára:
4 990,- Ft

Perfect Performer kapszula

XL Pénisznövelő tabletta

A termék ára:
7 190,- Ft

XL Pénisznövelő tabletta

Másnaposság elleni kapszula

A termék ára:
3 990,- Ft

Másnaposság elleni kapszula

Vélemények

Vélemények a termékről, írjon Ön is!

Most már egy ideje minden reggel a Cobecot fújom magamra, tényleg lenyűgöző, még sosem voltam ilyen népszerű! A melóban a nők szétszednek a szemeikkel!

Ács Géza

Sziasztok! Képzeljétek a csajom egyszerűen megvadul ettől a Cobecotól! Eddig sem volt túl szelíd, de ez a feromon parfüm kihozza belőle az igazi ösztönös formáját! Mindketten imádjuk, az illatai is remek!

Takács Péter

A haverom még én eddig ugyanúgy csajoztunk, de mióta feromon parfümöt használok, eléggé lehagytam. Most meg nyaggat, hogy mi a titkom… kicsit még váratom, hadd irigykedjen :D

Lőrincz Ákos

feromon parfüm, feromon parfüm hatása, feromon parfüm férfiaknak, vágykeltő, pheromone

Vissza az előző oldalra