Feromon, feromon parfüm: Attractant Férfi Feromon

Attractant Férfi Feromon

Tartalom:
30 ml. parfüm, 249.66 Ft/ml.

A termék ára:
7 490,- Ft / db

Kosárba:

db

Attractant Férfi Feromon

Attractant Férfi Feromon

Csábítás, flörtölés egyszerűen és gyorsan! A feromonok, afrodiziákumok használatával Ön is szexuálisan vonzó és magabiztos lehet még a legjobb nők szemében is!

Szeretne lehengerlő vonzerővel rendelkezni? Szeretne elképesztő sikereket elérni a nőknél? Szeretné, ha könnyedén elcsábíthatná kiszemeltjét? Akkor az Attractant férfi feromon parfümöt Önnek találták ki!

Az Attractant férfi feromon parfüm használatával Ön is szexuálisan vonzó és magabiztos lehet a csábítás, flörtölés területén! Ismerje meg a csábítás kicsiny titkát: az Attractant férfi feromon parfümöt!


Csábító afrodiziákumok a feromonok koncentrált erejével!

A férfi feromon természet adta szexuális csalogatóanyag a nők számára. A feromonok szagtalan afrodiziákumok, ezért tudat alatt fejtik ki hatásukat, mely egyfajta termékenységi mutatóul szolgál a másik nem számára. Az afrodiziákumok, feromonok ősi megtestesülése szexuális ösztönöket indít be, ezáltal a nők úgy fognak vonzódni Önhöz, hogy nem is tudnak róla.

Amikor az ember boldog, kiegyensúlyozott valahogy mindig jobban felfigyelnek rá. Ez azért van mert ilyenkor az emberi szervezet több kémiai vegyületet, azaz feromont termel. Az emberi szervezet ugyan képes feromont termelni, csak azt a napi tisztálkodás és öltözködés során vagy lemossunk magunkról vagy ruhával elfedjük. Ilyenkor szükségessé válhat ezek mesterséges pótlása.

A feromon parfümök is ilyen szintetikusan előállított koncentrált emberi feromonokat, afrodiziákumokat tartalmazó parfümök. Ezek a feromonok, afrodiziákumok hihetetlenül kis mennyiségben is befolyásolják az ellenkező nem viselkedését és szexuálisan vonzóbbá tesznek számukra.

Élvezze a domináns férfiak, az alfa hím-típusoknak járó elképesztő előnyöket! Hódítson, csábítson, indítsa be, tüzelje fel a nőket! Váljon a kedvencükké egyetlen fújással!


Megbízható minőség, olcsó feromon parfüm az Attractantól!

Az Attractant férfi feromon parfüm egy megbízható, olcsó feromon parfüm. Kis mennyiség is elegendő a csábító hatáshoz, ezért a 30 ml. kiszerelés akár több hónapra is elegendő mennyiséget tartalmaz. Az illatmentes változat lehetővé teszi, hogy kedvenc parfümjével együtt használhassa.

És hogy milyen előnyöket érhet el az Attractant olcsó feromon parfüm használatával?

 • Többet nem kell törnie magát azon, hogy a nők felfigyeljenek Önre!
 • Könnyebben ismerkedhet, a figyelem középpontjává válhat!
 • A nők szexuálisan vonzóbbnak és kívánatosabbnak tarthatják Önt!
 • A párja figyelmét újra felkeltheti, felturbózhatja szexuális életét!
 • Az afrodiziákumok segítségével több szexuális kalandban lehet része!
 • Szexuális kisugárzása és önbizalma jelentősen megnövekedhet!

A sajtó véleménye a feromonok hatásáról:

Részlet a Berliner Zeitung 1998. március 25-i számából. 
Az orron keresztül érkező üzenetek 
Az embereknél első alkalommal kimutatott feromonok 
Bizonyos kipárolgások, az ún. feromonok az állatoknál jelentős szerepet játszanak, mint azonosító, figyelmeztető vagy, mint szexuális csalogatóanyagok. Eddig tisztázatlan volt, hogy az ember is használ-e ilyen – tudat alatt folyamatosan érzékelt – üzenetközvetítő anyagokat. Most két amerikai kutatónő megtalálta az első bizonyítékot arra, hogy léteznek olyan anyagok, amelyek befolyásolni tudják más személyek bizonyos testi folyamatait. A két kutató "Nature" szaklapban megjelent írása szerint a 20 nő nagyon különbözően reagált az izzadtságpróbára. A minták hatása nyilvánvalóan attól függött, hogy a mintát szolgáltató nők a menstruációs ciklus melyik szakaszában voltak: röviddel az ovuláció előtt álló nőktől származó minták átlagosan 1,7 nappal rövidítették meg a mintát kapó nők menstruációs ciklusát. Amennyiben az izzadtságminta az ovuláció napjáról származott, akkor a mintát szagoló személyeknél a ciklus átlagosan 1,4 nappal hosszabbodott meg. A kísérleti személyek nyilvánvalóan nem vették észre, hogy a kísérlet miről szól: nem az anyagot érzékelték közvetlenül, hanem csak az oldószerként használt alkoholt. 30 ével ezelőtt McClintock már megfigyelte, hogy a szobatársak, vagy közeli barátnők havi ciklusai gyakran hasonlítanak egymásra. Legújabb tanulmányában arra következtet, hogy a női hónalj izzadtság két különböző feromont tartalmaz, melyek mennyisége a menstruációs ciklus folyamán ingadozik. Az emberi feromonok létezése mellett szól még az a néhány éve tett felfedezés, hogy az ember is rendelkezik egy ún. vomero-nazális szervvel (VNO). Ez a szerv az orr közelében található. A legtöbb emlős esetében a feromonok érzékelésére és néhány testi funkció irányításában vesz részt. Ezeknek az üzenetközvetítő anyagoknak az állatvilágban betöltött számos funkciója alapján Stern és McClintock feltételezi, hogy egyéb emberi feromonok is léteznek, amelyek a szociális viselkedést befolyásolják.

 

Rendelje meg most az Attractant olcsó feromon parfümöt, és élvezze a hölgyek társaságát! Ismerkedjen és hódítsa meg a legdögösebb nőket is férfias magabiztosságával!
----------------------------------------------------

Alkalmazás: a fül környékére ajánlott 1-2 fújás.

Tartalom: 1 üveg tartalma 30 ml. Attractant férfi feromon parfüm.

  Ajánlott termékek

  A fenti termékünkhöz az alábbi termékeinket ajánljuk figyelmébe:

  Size Gain Plus kapszula

  A termék ára:
  10 490,- Ft

  Size Gain Plus kapszula

  Vélemények

  Vélemények a termékről, írjon Ön is!

  Féltem, hogy sosem találom meg az igazit. Mikor már kezdtem feladni, ráakadtam erre a feromon parfümre! Szinte hihetetlen, de 2 hét után találkoztam a világ legcsodálatosabb nőjével, aki azonnal belém szeretett! Azóta eltelt 5 hónap, még sosem voltam ilyen boldog! Az Attractantot pedig még mindig rendelem, mert a párom egyszerűen imádja!

  Fülöp Dávid

  Hú ez a férfi feromon parfüm nagyon durva! Még soha semmitől nem indultam be annyira, mint ettől! A pasim persze tonnaszámra rendeli, mert látja rajtam, hogy tényleg mennyire hatékony :D

  Kovács Viki

  Én pár hónapja az Attractant feromon parfümöt használom, mert az illata nagyon jó és másnap buli után érezni a pólón! Arról nem is beszélve, hogy úgy tapadnak rám a csajok, mint még soha!

  Orbán Patrik

  Hihetetlen!Működik!
  Gondoltam egy probát megér! Bejött! Az összes csaj csak rám figyelt.És persze az illata is nagyon jó. Én csak ajánlani tudom.

  Kovács János (kovijani)

  Valaki tudna nekem mesélni erröl a parfümről ?

  Tengeri Bence (koppi2)

  feromon, olcsó feromon, afrodiziákumok

  Vissza az előző oldalra

  A kosár üres.

   • Szállítási költség: 1290 Ft.
   • Ingyenes szállítás: 30.000 Ft. feletti rendelés esetén.
   • Várható kézbesítés: 2 munkanap.
   • Diszkrét csomagolás.
   • Pénz visszafizetési garancia.