Csomagkedvezmények

Rendkívül akciós csomagok, ajándék termékek! Spóroljon akár ezreket!

Gondosan összeválogatott csomagjaink közül találja meg az Önnek legmegfelelőbbet és spóroljon akár ezreket is!

 

Busen Star mellnövelő csomag

Tartalma: 3 db Busen Star mellnövelő kapszula és 1 db ajándék Mellnövelő e-book.
Tartalom leírása: A Busen Star mellnövelő kapszula növényi hatóanyagainak köszönhetően segít megnövelni a mellek méretét. Rendszeres szedésével már rövid időn belül érezheti mellei feszülését, kosármérete akár 2-3 számmal is nagyobb lehet. A Mellnövelő e-bookban mindent megtalálhat, ami a tartós és természetes mellnövelés, mellnagyobbítás eléréséhez szükséges lehet. Minden gyakorlat, amit a program tartalmaz, részletesen levezetett (orvosi szakvélemények, hírek, cikkek, kutatások), mindegyikük részlet gazdag.

A Csomag ára: 21.360 Ft. helyett, most mindössze 14.370 Ft.Férfi potencia és szex csomag

Tartalma: 1 db Cobeco férfi feromon parfüm és 1 db Venicon férfi potencianövelő tabletta.
Tartalom leírása: A Cobeco férfi feromon parfüm különleges összetevőjének a feromonnak köszönhetően szexuális vágykeltő hatást válthat ki a nőkből. A Cobeco férfi feromon parfüm használatával növelheti magabiztosságát, szexuális kisugárzását, mely hatására könnyebben mehet a csábítás, csajozás. A Venicon férfi potencianövelő tabletta egy természetes növényi alapanyagokból készült azonnal ható potencianövelő készítmény, mely hatására felturbózhatja szexuális életét. A Venicon férfi potencianövelő tabletta használatával erőteljesebb és keményebb lehet a pénisze, hosszantartó, keményebb erekcióra számíthat.

Csomag ára: 10.780 Ft. helyett, most mindössze 9.980 Ft.Női vágyfokozó és csábító csomag

Tartalma: 1 db Cobeco női feromon parfüm és 1 db Venicon női vágyfokozó tabletta.
Tartalom leírása: A Cobeco női feromon parfüm különleges összetevőjének a feromonnak köszönhetően szexuális vágykeltő hatást válthat ki a férfiakból. A Cobeco női feromon parfüm használatával növelheti magabiztosságát, szexuális kisugárzását, mely hatására könnyebben mehet a csábítás, pasizás. A Venicon női vágyfokozó tabletta egy természetes növényi alapanyagokból készült azonnal ható vágyfokozó készítmény, mely hatására felpezsdítheti szexuális életét. A Venicon női vágyfokozó tabletta használatával megnőhet a nemi szervek ingerlékenysége, érzékenysége, fokozódhat az orgazmus intenzitása.

Csomag ára: 10.780 Ft. helyett, most mindössze 9.980 Ft.Aranyér elleni csomag

Tartalma: 1 db Hemapro aranyér elleni kenőcs és 1 db Hemapro aranyér elleni tabletta.
Tartalom leírása: A Hemapro legjobb aranyér kenőcs gyógynövénykivonatainak gyulladáscsökkentő és fájdalomcsillapító hatásaival kívülről regenerálja a károsodott szöveteket, megszünteti a kellemetlen fájó, viszkető érzést. A Hemapro aranyér elleni tabletta belülről veszi fel a harcot az aranyér kellemetlenségeivel, megszünteti az endokrin zavarokat, lehetővé teszi, hogy az aranyér tartósan megszűnjön.

Csomag ára: 12.580 Ft. helyett, most midössze 11.980 Ft.

Vissza az előző oldalra

A kosár üres.

    • Szállítási költség: 1190 Ft.
    • Ingyenes szállítás: 40.000 Ft. feletti rendelés esetén.
    • Várható kézbesítés: 2 munkanap.
    • Diszkrét csomagolás.
    • Pénz visszafizetési garancia.