Vérnyomáscsökkentés természetesen!

(2015. Október 15.)

A magas vérnyomás napjainkban sajnos népbetegségnek tekinthető, hiszen minden tízedik ember szenved tőle. A megfogalmazás azonban nem pontos, ugyanis legfőbb veszélye épp abban rejlik, hogy nem okoz panaszt. Mire a beteg orvoshoz fordul, a szövődmények már kialakultak, a lehetőségek lecsökkennek az életminőség javítására, fenntartására, illetve a további szövődmények elkerülésére.

Magas vérnyomás-betegségről akkor beszélünk, ha a vérnyomás tartósan a 140/90-es tartomány felett mozog. A magas vérnyomás kezelése a mindennapi orvoslásban vérnyomáscsökkentő gyógyszerek segítségével történik, amikkel a már gyengült szervezetet még tovább terheljük. Mit lehet ilyenkor tenni? Súlyos esetekben a gyógyszeres kezelés nem elhanyagolható fontosságú, de a betegség kialakulása előtt illetve a korai szakaszban a természetes vérnyomáscsökkentés mindenképpen elengedhetetlen.


Miért nyúlnánk vegyi anyagokhoz, ha a természet számos módon rendelkezésünkre áll a vérnyomáscsökkentés tekintetében?


A magas vérnyomás rendkívül súlyos kórké
p, mely nem is maga, hanem a szövődményekkel társulva okoz problémákat. A retina-elváltozások okozta látászavarok, a vesefunkciók romlása és a rettegett szív-, és érrendszeri katasztrófák (szívinfarktus, agyvérzés, stroke) mind-mind a magas vérnyomás számlájára írhatók.

A betegek szeretnék a magas vérnyomásukat kezelni, de a vérnyomáscsökkentő szerektől többségük húzódzkodik, félve a mellékhatásoktól. Ekkor kezdenek érdeklődni a természetes vérnyomáscsökkentés irányába és jutnak el a különféle étrendi megoldásokhoz.

De melyek is ezek?

A fokhagyma szív-, és érvédő hatásairól már bizonyára Ön is hallott, az omega-3 zsírsavak nélkülözhetetlen egészségvédő szerepét pedig felesleges hangsúlyozni. Az a tény, hogy a koleszterinszint szoros összefüggésben áll a szívproblémákkal, közismert. De mit tehet Ön azért, hogy a „néma gyilkos” messzire elkerülje? Fogyasszon ezekből napi szinten és szervezete védett lesz az érrendszeri megbetegedésektől.

Lehetetlen feladatnak tűnik? Megértjük Önt.

A napi szintű táplálkozásba valóban nehéz beiktatni a fentebb felsorolt vérnyomáscsökkentőket, de erre is van megoldás. A modern kor termékei az étrend-kiegészítők, melyek pont a mindennapos kényelmetlenségek kiküszöbölésére hivatottak. Nem mer fokhagymát enni, mert mit szólnak a kollégái vagy épp hiába keresi, nem talál gránátalmát a szupermarketben? Felejtse el az efféle problémákat.

A természetes összetevőket tartalmazó vérnyomáscsökkentő megoldás karnyújtásnyira van Öntől.

Ha családjában előfordult már a magas-vérnyomás betegség, ha Ön is érintett, vagy akár orvosa már figyelmeztette is az életmódváltásra, itt az ideje, hogy komolyan vegye a figyelmeztetéseket!

A vérnyomáscsökkentés természetesen sokkal egyszerűbb és veszélytelenebb lehetőség, mint vérnyomáscsökkentő szerekkel kísérletezve meglelni a személyre szabott terápiát.

A természetes vérnyomáscsökkentő élelmiszerek legjobb tulajdonsága, hogy nemcsak a problémát kezelik, de jótékony ha
tást fejtenek ki a szervezet más-más területein is.

A gránátalma erősen antioxidáns hatású, így a gyulladásokkal, fertőzésekkel eredményesen veszi fel a harcot. A fokhagyma a természetben előforduló egyik legerősebb antibiotikum, tisztítja a vért, jó hatással van az emésztőrendszerre. A omega-3 zsírsavak gyulladás gátló hatásukról ismertek. Ha mindezekhez még hozzávesszük, hogy vérnyomáscsökkentő hatással is rendelkeznek, igazán egyértelművé válik hírnevük. Webáruházunkban az alábbi vérnyomáscsökkentő hatású étrend-kiegészítőket egytől-egyig megtalálja, elég csupán a linkre kattintania.

http://www.szuperalak.hu/termekek/sziv_koleszterin_vernyomas/

 

Ugye Önnek is megér fél-fél percet naponta kétszer az egészsége? Miért pont ennyit? Mert ennyibe, vagy még ennyibe sem kerül a fentebb említett vérnyomáscsökkentő étrend-kiegészítők bevétele, mellyel az egyéb rizikófaktorok (elhízás, cukorbetegség, dohányzás) csökkentésével eredményesen veheti fel a harcot a magas vérnyomás ellen.


A magas vérnyomás kezelése sosem volt még ennyire egyszerű: rendelje meg termékeink bármelyikét és fordítson hátat a szív-, és érrendszeri problémáknak.

Vissza az előző oldalra

A kosár üres.

    • Szállítási költség: 1490 Ft.
    • Ingyenes szállítás: 30.000 Ft. feletti rendelés esetén.
    • Várható kézbesítés: 2 munkanap.
    • Diszkrét csomagolás.
    • Pénz visszafizetési garancia.