Potencianövelő, vágyfokozó: Vágyfokozó cseppek

Vágyfokozó cseppek

Tartalom:
20 ml.

A termék ára:
3 490,- Ft / db

Kosárba:

db

Vágyfokozó cseppek

Vágyfokozó cseppek

Szeretné felpezsdíteni szerelmi életét? Akkor fedezze fel a potencianövelés és vágyfokozás élményét nem csak magának, de a párjának is!

Sok kellemetlenséget okozhat a szexuális vágy csökkenése, mint a férfiaknál, mint pedig a nőknél. Hosszú időt együtt töltött pároknál előfordulhat a szexuális vágy csökkenése, így szükségessé válhat a potencianövelés és a vágyfokozás.

Hölgyeim és Uraim! Aggodalomra azonban semmi ok, hiszen itt a remek alkalom, hogy végre egy olyan hatásos természetes potencianövelőt és női vágyfokozó készítményt próbálhassanak ki, ami után a szexuális életük egy pillanat alatt megváltozhat.

Ne hagyja annyiban a dolgot és ismerje meg jobban azt a különleges potencianövelésben és vágyfokozásban ütős készítményt, mellyel rövid időn belül izgalmat vihet szexuális együttléteibe!

De, hogy mitől is olyan különleges és hatásos a potencianövelésben és a vágyfokozásban ez a készítmény? Ismerje meg Ön is!

A szexuális vágy növelésében a legnagyobb szerepet a hormonok játsszák, függetlenül, hogy nő-e vagy férfi az illető, így ennek a meglétére érdemes összpontosítani. Számtalan gyógynövényről bizonyított, hogy jó hatással vannak a szexualitásra, hiszen jelentős szerepet játszanak a hormonok felszabadulása, termelődésének elősegítésében. Némelyek a vérkeringés fokozásával hatnak, és vannak, melyek mindent megmozgatnak szervezetünkben és ez által fejtik ki hatásukat szexuális vágyfokozóként, potencianövelőként.

A webáruházunkban kapható újdonság a Spanish fly, egy olyan természetes potencianövelő, női vágyfokozó cseppek, melyek férfiaknak és nőknek egyaránt hatásosak a potencianövelés és vágyfokozás elérésében.

A Spanish fly természetes potencianövelő, női vágyfokozó cseppek különlegessége, hogy két féle ízesítésben is kapható, whiskey és kávé ízben, ami még egy kis pluszt és pezsgést hozhat a szexualitásban. A potencianövelés és a vágyfokozás még sosem volt ennyire egyszerű és hatásos!

Ezekben a természetes potencianövelő, női vágyfokozó cseppekben olyan növények találhatóak, amelyek kizárólag arra hivatottak, hogy felpezsdítsék és hozzásegítsék a párokat vágyaik felkorbácsolásához. Többek között olyan gyógynövények kaptak helyet benne, mint a gyömbér, görögszéna, ginzeng, édesgyökér vagy akár a damaszkuszi rózsa.

A Spanish fly természetes potencianövelő, női vágyfokozó cseppek nagyszerűsége abban rejlik, hogy természetes növényi összetevőket tartalmaz, mellékhatások nélkül, akár 20-30 percen belül kifejtheti jótékony hatását a potencianövelés, vágyfokozás területén.

A Spanish fly természetes potencianövelő, női vágyfokozó cseppek előnye a kapszulás megoldásokkal szemben, hogy sokkal diszkrétebb és kényelmesebb, hiszen könnyebben lehet a szervezetbe juttatni, nem okozhat kellemetlenséget a lenyelése és megemésztése. Mivel a folyadékot szervezetünk gyorsan felszívja, és a véráramba juttatja, ezáltal sokkal hamarabb létrejöhet a potencianövelés, vágyfokozás.

A Spanish fly természetes potencianövelő és női vágyfokozó cseppeket azon hölgyeknek és uraknak ajánljuk, akik szeretnének valami újdonságot és izgalmat vinni szexuális együttléteikbe. A Spanish fly természetes potencianövelő és női vágyfokozó cseppek használatával a potencianövelés és vágyfokozás Önnél is könnyedén elérhető. Legyen része Önnek is még intenzívebb, még élvezetesebb orgazmusokban.

 

Válassza Ön is whisky vagy kávé ízesítésű természetes potencianövelő, női vágyfokozó cseppeket, melyek használatával rövid időn belül érhet el maximális hatást a potencianövelés és vágyfokozás területén!
----------------------------------------------------

Adagolás: 20 csepp ajánlott juicbe vagy vízbe az aktus előtt 20-30 perccel.

Tartalom:
1 üveg tartalma 20 ml. potencianövelő cseppek.

Összetétel kávé ízben:
kávé kivonat, szegfűszeg, petrezselyem, gyömbér, ánizs, görögszéna, közönséges vasfű, l. cayenne gyümölcs (ezt nem találtam meg rendesen mit jelenthet magyarul), damaszkuszi rózsa, királydinnye, igazi édesgyökér, szárcsagyökér, panax ginzeng kivonat, etanol, víz.

Összetétel whisky ízben: kávé kivonat, whiskey íz, szegfűszeg, petrezselyem, gyömbér, ánizs, görögszéna, közönséges vasfű, l. cayenne gyümölcs (ezt nem találtam meg rendesen mit jelenthet magyarul), damaszkuszi rózsa, királydinnye, igazi édesgyökér, szárcsagyökér, panax ginzeng kivonat, etanol, desztillált víz.

Ajánlott termékek

A fenti termékünkhöz az alábbi termékeinket ajánljuk figyelmébe:

Attractant Férfi Feromon

A termék ára:
7 500,- Ft

Attractant Férfi Feromon

Cobeco női Feromon parfüm

A termék ára:
4 850,- Ft

Cobeco női Feromon parfüm

Maca kapszula

A termék ára:
6 490,- Ft

Maca kapszula

Vélemények

Vélemények a termékről, írjon Ön is!

Ehhez a termékhez eddig még nem írtak véleményt.

vágyfokozás, potencianövelés, természetes potencianövelő, női vágyfokozó cseppek

Vissza az előző oldalra