Női vágyfokozó és csábító csomag részletei

Szeretne szexuálisan vonzó és magabiztos lenni? Szeretné az ágyban is lenyűgözni partnerét? A Női vágyfokozó és csábító csomagunk használatával páratlan sikereket érhet el a csábítás területén! Próbálja ki Ön is kedvezményes csomagunkat, melyet most rendkívül kedvezményes áron 9.780 Ft. helyett, most mindössze 8.500 Ft-ért vásárolhat meg!


Szeretne elbűvölő kisugárzást? Örülne, ha a férfiakat nem csak elbűvölné, de szexuálisan is lenyűgözné? A Cobeco női feromon parfüm és a Venicon női vágyfokozó tabletta együttes használatával felpezsdítheti szexuális életét, új szexuális élményekben lehet része!A Női vágyfokozó és csábító csomag tartalma 1 db Cobeco női feromon parfüm és 1 db Venicon női vágyfokozó tabletta, melyet most rendkívül kedvezményes áron 9.780 Ft. helyett, most mindössze 8.500 Ft-ért vásárolhat meg!


A Cobeco női feromon parfüm különleges összetevőjének a feromonnak köszönhetően szexuális vágykeltő hatást válthat ki a férfiakból. A feromon egy szexuális csalogató anyag, mely tudat alatt hihetetlenül kis koncentrációban is erősen befolyásolják az ellenkező nem viselkedését és vonzóbbá tesznek számukra. A Cobeco női feromon parfüm használatával növelheti magabiztosságát, szexuális kisugárzását, mely hatására könnyebben mehet a csábítás, pasizás.

A Venicon női vágyfokozó tabletta egy természetes növényi alapanyagokból készült azonnal ható vágyfokozó készítmény, mely hatására felpezsdítheti szexuális életét. A Venicon női vágyfokozó tabletta használatával már rövid időn belül (a bevételtől számított 35-45 percen belül) érezheti a hatást. Megnőhet a nemi szervek ingerlékenysége, érzékenysége, fokozódhat az orgazmus intenzitása. A Venicon női vágyfokozó tabletta hatása a bevételtől számítva akár 5-6 napig is eltarthat.


Turbózza fel szexuális életét, élvezze a két termék együttes használatával elért páratlan sikereket! Rendelje meg most a Női vágyfokozó és csábító csomagunkat, melyet most rendkívül kedvezményes áron mindössze 8.500 Ft-ért vásárolhat meg!

A csomag ára:
8 500,- Ft / csomag

Kosárba:
db

A csomag tartalma

A csomagban található termékek:

Cobeco női Feromon parfüm

A termék ára:
5 290,- Ft

Cobeco női Feromon parfüm

Venicon női vágyfokozó

A termék ára:
4 490,- Ft

Venicon női vágyfokozó

Vissza az előző oldalra