Női vágyfokozó és csábító csomag részletei

Szeretne szexuálisan vonzó és magabiztos lenni? Szeretné az ágyban is lenyűgözni partnerét? A Női vágyfokozó és csábító csomagunk használatával páratlan sikereket érhet el a csábítás területén! Próbálja ki Ön is kedvezményes csomagunkat, melyet most rendkívül kedvezményes áron 12.480 Ft. helyett, most mindössze 11.490 Ft-ért vásárolhat meg!

Szeretne elbűvölő kisugárzást? Örülne, ha a férfiakat nem csak elbűvölné, de szexuálisan is lenyűgözné? A Cobeco női feromon parfüm és a Venicon női vágyfokozó tabletta együttes használatával felpezsdítheti szexuális életét, új szexuális élményekben lehet része!


A Női vágyfokozó és csábító csomag tartalma 1 db Cobeco női feromon parfüm és 1 db Venicon női vágyfokozó tabletta, melyet most rendkívül kedvezményes áron 12.480 Ft. helyett, most mindössze 11.490 Ft-ért vásárolhat meg!


A Cobeco női feromon parfüm különleges összetevőjének a feromonnak köszönhetően szexuális vágykeltő hatást válthat ki a férfiakból. A feromon egy szexuális csalogató anyag, mely tudat alatt hihetetlenül kis koncentrációban is erősen befolyásolják az ellenkező nem viselkedését és vonzóbbá tesznek számukra. A Cobeco női feromon parfüm használatával növelheti magabiztosságát, szexuális kisugárzását, mely hatására könnyebben mehet a csábítás, pasizás.

A Venicon női vágyfokozó tabletta egy természetes növényi alapanyagokból készült azonnal ható vágyfokozó készítmény, mely hatására felpezsdítheti szexuális életét. A Venicon női vágyfokozó tabletta használatával már rövid időn belül (a bevételtől számított 35-45 percen belül) érezheti a hatást. Megnőhet a nemi szervek ingerlékenysége, érzékenysége, fokozódhat az orgazmus intenzitása. A Venicon női vágyfokozó tabletta hatása a bevételtől számítva akár 5-6 napig is eltarthat.


Turbózza fel szexuális életét, élvezze a két termék együttes használatával elért páratlan sikereket! Rendelje meg most a Női vágyfokozó és csábító csomagunkat, melyet most rendkívül kedvezményes áron mindössze 11.490 Ft-ért vásárolhat meg!

A csomag ára:
11 490,- Ft / csomag

Kosárba:
db

A csomag tartalma

A csomagban található termékek:

Vissza az előző oldalra

A kosár üres.

    • Szállítási költség: 1190 Ft.
    • Ingyenes szállítás: 40.000 Ft. feletti rendelés esetén.
    • Várható kézbesítés: 2 munkanap.
    • Diszkrét csomagolás.
    • Pénz visszafizetési garancia.