Férfi potencia és szex csomag részletei

Szeretne páratlan sikereket elérni a Hölgyek elcsábításában? Élvezné, ha férfiasságával a meghódított Hölgyeket az ágyban is lenyűgözhetné? A Férfi potencia és szex csomagunk használatával garantált sikereket érhet el, melyet most rendkívül kedvezményes csomagáron 9.780 Ft. helyett, most mindössze 8.500 Ft-ért vásárolhat meg!

Szeretné növelni szexuális kisugárzását és szexuális erőnlétét? A Cobeco férfi feromon parfüm és a Venicon férfi potencianövelő tabletta együttes használatával felpezsdítheti szexuális életét, új szexuális élményekben lehet része!

 

A Férfi potencia és szex csomagunk tartalma 1 db Cobeco férfi feromon parfüm és 1 db Venicon férfi potencianövelő tabletta, melyet most rendkívül kedvezményes áron 9.780 Ft. helyett, mindössze 8.500 Ft-ért vásárolhat meg!


A Cobeco férfi feromon parfüm különleges összetevőjének a feromonak köszönhetően szexuális vágykeltő hatást válthat ki a nőkből. A feromon egy szexuális csalogató anyag, mely tudat alatt hihetetlenül kis koncentrációban is erősen befolyásolják az ellenkező nem viselkedését és vonzóbbá tesznek számukra. A Cobeco férfi feromon parfüm használatával növelheti magabiztosságát, szexuális kisugárzását, mely hatására könnyebben mehet a csábítás, csajozás.

A Venicon férfi potencianövelő tabletta egy természetes növényi alapanyagokból készült azonnal ható potencianövelő készítmény, mely hatására felturbózhatja szexuális életét. A Venicon férfi potencianövelő tabletta használatával már rövid időn belül (a bevételtől számított 35-45 percen belül) érezheti a hatást. Erőteljesebb és keményebb lehet a pénisze, hosszantartó, keményebb erekcióra számíthat. A Venicon férfi potencianövelő tabletta hatása a bevételtől számítva akár 5-6 napig is eltarthat.


Pezsdítse fel szexuális életét, élvezze a két készítmény együttes használatával elért páratlan sikereket! Rendelje meg most a Férfi potencia és szex csomagunkat, melyet most rendkívül kedvezményes áron mindössze 8.500 Ft-ért vásárolhat meg!

A csomag ára:
8 500,- Ft / csomag

Kosárba:
db

A csomag tartalma

A csomagban található termékek:

Cobeco férfi Feromon parfüm

A termék ára:
5 290,- Ft

Cobeco férfi Feromon parfüm

Venicon férfi potencianövelő

A termék ára:
4 490,- Ft

Venicon férfi potencianövelő

Vissza az előző oldalra