Férfi potencia és szex csomag részletei

Szeretne páratlan sikereket elérni a Hölgyek elcsábításában? Élvezné, ha férfiasságával a meghódított Hölgyeket az ágyban is lenyűgözhetné? A Férfi potencia és szex csomagunk használatával garantált sikereket érhet el, melyet most rendkívül kedvezményes csomagáron 12.480 Ft. helyett, most mindössze 11.490 Ft-ért vásárolhat meg!

Szeretné növelni szexuális kisugárzását és szexuális erőnlétét? A Cobeco férfi feromon parfüm és a Venicon férfi potencianövelő tabletta együttes használatával felpezsdítheti szexuális életét, új szexuális élményekben lehet része!


A Férfi potencia és szex csomagunk tartalma 1 db Cobeco férfi feromon parfüm és 1 db Venicon férfi potencianövelő tabletta, melyet most rendkívül kedvezményes áron 12.480 Ft. helyett, mindössze 11.490 Ft-ért vásárolhat meg!


A Cobeco férfi feromon parfüm különleges összetevőjének a feromonak köszönhetően szexuális vágykeltő hatást válthat ki a nőkből. A feromon egy szexuális csalogató anyag, mely tudat alatt hihetetlenül kis koncentrációban is erősen befolyásolják az ellenkező nem viselkedését és vonzóbbá tesznek számukra. A Cobeco férfi feromon parfüm használatával növelheti magabiztosságát, szexuális kisugárzását, mely hatására könnyebben mehet a csábítás, csajozás.

A Venicon férfi potencianövelő tabletta egy természetes növényi alapanyagokból készült azonnal ható potencianövelő készítmény, mely hatására felturbózhatja szexuális életét. A Venicon férfi potencianövelő tabletta használatával már rövid időn belül (a bevételtől számított 35-45 percen belül) érezheti a hatást. Erőteljesebb és keményebb lehet a pénisze, hosszantartó, keményebb erekcióra számíthat. A Venicon férfi potencianövelő tabletta hatása a bevételtől számítva akár 5-6 napig is eltarthat.


Pezsdítse fel szexuális életét, élvezze a két készítmény együttes használatával elért páratlan sikereket! Rendelje meg most a Férfi potencia és szex csomagunkat, melyet most rendkívül kedvezményes áron mindössze 11.490 Ft-ért vásárolhat meg!

A csomag ára:
11 490,- Ft / csomag

Kosárba:
db

A csomag tartalma

A csomagban található termékek:

Cobeco férfi Feromon parfüm

A termék ára:
6 990,- Ft

Cobeco férfi Feromon parfüm

Venicon férfi potencianövelő

A termék ára:
5 490,- Ft

Venicon férfi potencianövelő

Vissza az előző oldalra

A kosár üres.

    • Szállítási költség: 1190 Ft.
    • Ingyenes szállítás: 40.000 Ft. feletti rendelés esetén.
    • Várható kézbesítés: 2 munkanap.
    • Diszkrét csomagolás.
    • Pénz visszafizetési garancia.